Friday, 26 April, 2024

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Πέλλας στην Έδεσσα

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Πέλλας στην Έδεσσα το απόγευμα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου 2017

όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα της πολιτικής σκηνής, και δήλωσε σχετικά ότι: «οι εκλογές θα γίνουν σύντομα και βιαστικά», εξαπολύοντας δριμείς κατηγορίες στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ σχετικά με τη συμφωνία πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία υποστήριξε  πως: «είναι καθήκον μας αυτοί που έβαλαν το χέρι στο μέλι να τιμωρηθούν».

Μεταξύ των στελεχών της ΝΔ, εκτός των μελών της ΟΝΝΕΔ, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, οι πρώην Βουλευτές κκ. Ιορδάνης Τζαμτζής, Διονύσης Σταμενίτης και Πόπη Φουντουκίδου, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Λάκης Βασιλειάδης, Μαρία Ζωγράφου, Πέτρος Ζέρζης και Γιάννης Ανδρίτσος, οι Δήμαρχοι Πέλλας, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Νίκος Θωμαΐδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Θ. Γίδαρης, ο πρώην Ευρωβουλευτής Γιάννης Γκλαβάκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Α. Αντωνίου, ο Πρόεδρος της ΔημΤΟ Έδεσσας Κώστας Μπατσίρης, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών Στάθης Φουντουκίδης, πολιτευτές, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου