Friday, 26 April, 2024

Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης για το ξεπούλημα του Εθνικού Πλούτου (βίντεο)

Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου τοποθετήθηκε ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης, επί σειράς διατάξεων, τονίζοντας την κυβερνητική ολιγωρία όσον αφορά την ουσιαστική ανάπτυξη στους συγκεκριμένους τομείς

Μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη για προστασία του εθνικού ορυκτού και δασικού πλούτου, ενώ καταδίκασε την συγκυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ για την εμπορευματοποίηση της υγείας των Ελλήνων.

Κλείνοντας, ο βουλευτής Πέλλας επεσήμανε ότι όσον αφορά τα πρόστιμα για την παράνομη εγκατάσταση σκηνών, καλό θα ήταν οι σχετικές διατάξεις να εφαρμοστούν για το σύνολο όλων όσων παρανομούν, μεταξύ των οποίων και λαθρομετανάστες, «αλληλέγγυοι» και αντιεξουσιαστές.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Γιάννης Σαχινίδης φρόντισε να αναδείξει ένα σοβαρό ζήτημα που ανακύπτει για τους κατοίκους της Πέλλας, αλλά και γενικότερα για τον ελληνικό πληθυσμό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, προβλέπεται η εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε περιοχές των νομών Πέλλας και Κιλκίς, με όσες συνέπειες που συνεπάγεται η εγκατάστασή τους για τις ελληνικές οικογένειες. Σύμφωνα με θρησκευτικούς παράγοντες της Συρίας, η Ελλάδα διατρέχει άμεσο κίνδυνο, καθώς πρόκειται στην πλειοψηφία τους για υπηκόους οι οποίοι εγκατέλειψαν οικειοθελώς την χώρα τους, λόγω πρότερης παραβατικής συμπεριφοράς. Ο συναγωνιστής κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει τις ευθύνες της, όσον αφορά ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, το οποίο απειλεί την ασφάλεια των Ελλήνων.

Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης για το ξεπούλημα του Εθνικού Πλούτου (βίντεο)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου