Friday, 17 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Δ. Μπίνος προτείνει παραίτηση δημάρχων και ο Γκλέτσος από τη Στερεά Ελλάδα, ήδη παραιτήθηκε για τη Μακεδονία!

Ο δήμαρχος Αλμωπίας, Δημήτρης Μπίνος το απόγευμα της Παρασκευής, 25 Ιανουαρίου 2019, μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, από τη Βουλή

στο προσωπικό του προφίλ στο fb (έγιναν μόδα οι ανακοινώσεις πολιτικών μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης!) κατέθεσε πρόταση στην ΚΕΔΕ, για παραίτηση όλων των δημάρχων!
Αναφέρει συγκεκριμένα: “Κατέθεσα πρόταση στην ΚΕΔΕ, να παραιτηθούμε όλοι οι Δήμαρχοι της χώρας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, για την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους.
Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική”.
Απάντηση από τους άλλους δημάρχους δεν ήρθε – προς το παρόν – και ο ίδιος ο κ. Μπίνος έγινε “Ηρωας” μόνο με την πρόταση! Έχουμε να περιμένουμε μήπως από την Κεντρική Ένωση Δήμων; Μπαα, η καρέκλα είναι βολική για όλους! Από την άλλη, ο κ. Μπίνος ή ο κάθε δήμαρχος, αν ήθελε να κάνει κάτι πιο δραστικό, όπως να παραιτηθεί και να… συμπαρασύρει και άλλους δημάρχους της Μακεδονίας ή της χώρας, θα μπορούσε να το κάνει απευθείας, όπως ο Απ. Γκλέτσος που από τις 17 του μήνα δήλωνε ότι θα παραιτηθεί αν τα Σκόπια πάρουν το όνομα «Μακεδονία» και χθες, μετά την υπερψήφιση από τη Βουλή το ‘πε και το κανε! Παραιτήθηκε από δήμαρχος Στυλίδας στη Στερεά Ελλάδα για τη Μακεδονία! Κινήσεις εντυπωσιασμού; Όπως και να χαρακτηριστούν, κάποιοι έχουν το σθένος να πάνε ένα βήμα παραπέρα.
Η δήλωση παραίτησης του Απ. Γκλέτσου:
Από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι και σήμερα, πέρασαν στιγμές που οι ελληνικές κυβερνήσεις πιέστηκαν απάνθρωπα κάποιες φορές και αντίθετα προς τα ελληνικά συμφέροντα. Μια τέτοια στιγμή ζούμε και σήμερα,… δείτε περισσότερα εδώ.
Να σημειώσουμε βεβαίως ότι ο Απόστολος Γκλέτσος έχει βλέψεις στις επικείμενες εκλογές για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όμως έστω έκανε την κίνηση ματ λίγους μήνες πριν…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου