Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πάνος Καμμένος την αλλαγή φρουράς στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο πρώην υπουργός Άμυνας χαρακτήρισε τεράστια απώλεια για το στράτευμα την αντικατάσταση του Αντιστράτηγου Στεφανή και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο αυτών που παραλαμβάνουν
«Συγχαρητήρια στους νέους Αρχηγούς Επιτελείων. Τεράστια απώλεια για το Στράτευμα ο Αντιστράτηγος Στεφανής έως τώρα ΑΓΕΣ. Καλή επιτυχία στο έργο αυτών που παραλαμβάνουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους φεύγουν. Είμαι περήφανος που υπηρέτησα μαζί σας. Η Υπέρμαχος Στρατηγός μαζί σας».
Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, την απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την αλλαγή φρουράς στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 25.01.2019 συνεδρίασε υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας για την επιλογή νέας ηγεσίας στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ομοφώνως αποφάσισε:
– Την επιλογή του Αντιπτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου ως Α/ΓΕΕΘΑ
– Την επιλογή του Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά ως Α/ΓΕΣ
– Την παράταση της θητείας του Αντιναυάρχου Νικολάου Τσούνη ως Α/ΓΕΝ για ένα έτος.
– Την επιλογή του Αντιπτέραρχου Γεωργίου Μπλιούμη ως Α/ΓΕΑ
Επίσης, το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την παράταση για ένα έτος της θητείας του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αντιναυάρχου Σταμάτιου Ράπτη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου