Monday, 6 May, 2024

Πέλλα: Συνελήφθησαν ανήλικες για αγοραπωλησία κάνναβης

Συνελήφθησαν στις 21-6-2017 σε περιοχές της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας 23χρονος και δύο ανήλικες ηλικίας 16 και 17 ετών

για αγοραπωλησία κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε η 16χρονη χθες (21-6-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 29,1 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών, την παραπάνω ποσότητα κάνναβης την προμηθεύτηκε νωρίτερα από τον 23χρονο και την 17χρονη, οι οποίοι εντοπίστηκαν το απόγευμα της ίδιας μέρας σε περιοχή της Πέλλας και συνελήφθησαν.

Επιπλέον διαπιστώθηκε να αποκρύπτει ο 23χρονος στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ποσότητα κάνναβης βάρους 489 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία κατασχέθηκαν.

*Η ανάρτηση τέτοιων δημοσιευμάτων γίνεται με σκοπό την ενημέρωση και προφύλαξη από τους γονείς και μόνο. «Ο Λόγος της Πέλλας» δεν δημοσιεύει τα καθημερινά δελτία τύπου της Αστυνομίας για συλλήψεις ενός και δύο γραμμαρίων και χρηστών που συλλαμβάνονται. Δεν υπάρχει ουδεμία πρόθεση στοχοποίησης, παρά μόνο λήψης, όσο το δυνατόν, μέτρων από τους γονείς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου