Friday, 26 April, 2024

Παιδικές χα(χα)ρές στο δήμο Πέλλας! Μην ετοιμάζουμε μόνο ψηφοδέλτια!

Ανύπαρκτες είναι οι παιδικές χαρές στο δήμο Πέλλας και το θέμα είναι γνωστό εδώ και χρόνια, πόσω μάλλον από τη στιγμή που το ΥΠΕΣ με νομοσχέδιο ζήτησε ‘’ξήλωμα’’ στις επικίνδυνες παιδικές

Πολλές φορές ο «Λόγος της Πέλλας» έχει ασχοληθεί με το ζήτημα, και όπως επισημαίνουν πολλοί γονείς της πόλης, δεν μπορούν να βρουν ένα δημοτικό χώρο ψυχαγωγίας για τα παιδιά τους.

Η μοναδική ίσως παιδική χαρά που λειτουργεί σήμερα στην πόλη είναι αυτή που βρίσκεται δίπλα στο Γαζί Εβρενός, και αυτή όχι στην καλύτερη κατάσταση…

Αναβάθμιση και ασφάλεια στις νέες παιδικές χαρές της Έδεσσας, Σκύδρας, Αλμωπίας… 

Αντίθετα, στους άλλους δήμους του νομού βλέπουμε πρότυπες παιδικές χαρές να δημιουργούνται. Ο δήμος Έδεσσας ξεκίνησε ήδη την κατασκευή 21 παιδικών χαρών στον Δήμο, μέσω της εταιρείας ΤΑΡ και άλλων προγραμμάτων χρηματοδότησης.

Επίσης, στη Σκύδρα και στην Καλή έχουν κατασκευαστεί και αναμένεται να γίνουν και άλλες στις Τ.Κ. Άσπρου, Δάφνης, Καλλίπολης, Μανδάλου και Μαυροβουνίου.

Όπως και στην Αριδαία ξεκίνησε η δημιουργία ασφαλών παιδικών χαρών.

Αναμένουμε κάτι αντίστοιχο από το δήμο Πέλλας…  Τα ψηφοδέλτια είναι ήδη έτοιμα… τέτοια ετοιμότητα πια! Τον ίδιο ζήλο αν δείχνατε και για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών, θα ήσασταν ώστε και λίγο αποτελεσματικοί.

Δείτε εδώ σχετικά θέματα για τις παιδικές χαρές των δήμων

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου