Friday, 26 April, 2024

Πανελλήνιο Motocross, Γιαννιτσά: Ο αγώνας που ανέδειξε τους Πρωταθλητές 2020!

Ολοκληρώθηκε το φετινό πρωτάθλημα Motocross στα Γιαννιτσά με έναν καλό συνολικά αγώνα που ανέδειξε τους πρωταθλητές

που έτσι κι αλλιώς είχαν ξεχωρίσει βαθμολογικά ή έδειχναν να έχουν κλειδώσει τον στόχο.
Στην MX1 ο Τουρατζίδης (#100 Yamaha) είχε μία πτώση αρχικά από την οποία ανέκαμψε με τον φετινό πρωταθλητή τον Κρητικό (#160 KTM) να κερδίζει και τα δύο σκέλη. Στο δεύτερο πάλεψε στους πρώτους γύρους και με τον άκρως εντυπωσιακό σε οδήγηση αλλά και τραυματισμένο Λυρίου (#161 ΤΜ) που τρέχει σε μικρότερη κατηγορία και από εκεί συνέχισε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Κρητικός δεν χάνει χρόνο, καθώς αναχωρεί αμέσως για Ιταλία και από εκεί στο Βέλγιο για να αγωνιστεί σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο! Ένας εξαιρετικός αναβάτης σε μία πολύ καλή πορεία.
Ο Μπαξεβάνης (#131 Yamaha) άνετα και επάξια κέρδισε την μάχη στην MX300 και ταυτόχρονα και το πρωτάθλημα. Εξαιρετικά γρήγορος αναβάτης και μάλιστα σε όλες τις συνθήκες της πίστας, χωρίς να πτοείται καθόλου.
Στην MX2 ο Ανδρέου (#101 Yamaha) ήταν ο αναμενόμενος πρωταθλητής εξασφαλίζοντας βαθμολογικά το πρωτάθλημα και οπισθοχωρώντας έπειτα σε ρυθμό ενώ έφτασε να οδηγεί και το δεύτερο σκέλος. Σύμφωνα με την ομάδα του, η οδηγία ήταν να δώσει χώρο και ρυθμό στους υπόλοιπους ομόσταυλους αναβάτες. Τη νίκη στο δεύτερο σκέλος την πήρε ο Γεωργαντάς (#21 Husqvarna) με δεύτερο τον Ράδο (#97 KTM). Ο Σάγμαλης (#192 Yamaha) οδήγησε όπως ήταν αναμενόμενο εξαιρετικά και σε αυτό τον αγώνα, κινούμενους σε ρυθμό που αρμόζει στην μεγαλύτερη κατηγορία και εντυπωσιακός όπως και ο Ανδρέου, παίρνοντας την νίκη στην MX125 αλλά και το πρωτάθλημα όπως ήταν και βέβαιο.
Στην MX65 o Παπαδάκης (#177 Husqvarna) είχε άλλη μία μάχη με Ταμβάκο (#66 Yamaha) παρόλο που το πρωτάθλημα είχε πάρει τον δρόμο του, απολαμβάνοντας όσοι είμασταν από έξω εικόνες που μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον!
Στην MX85 o Βαγγελακάκης (#199 KTM) δεν χρειαζόταν να κάνει πολλά περισσότερα αλλά μαζί με τον Γανωτή (#141 Yamaha) και τον Φωτάκη (#94 ΤΜ) μας χάρισαν μία εκπληκτική ημέρα με μπόλικο συναγωνισμό.
Ο Πακαταρίδης (#72 Yamaha) ήταν βέβαιο πως θα κερδίσει τον αγώνα έχοντας το πρωτάθλημα, βάση της εικόνας από την κατάταξη και ως ένας εξαιρετικά γρήγορος αναβάτης, πήρε το πρωτάθλημα στην OPEN. Στην Senior ο Καρασακαλίδης (#177 Yamaha) όπως ακριβώς ήταν βέβαιο, πήρε την νίκη στην κατηγορία του αλλά και το πρωτάθλημα με εξίσου εντυπωσιακή οδήγηση και πολύ καθαρά περάσματα από κάθε σημείο της πίστας.

Δείτε περισσότερα εδώ 

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου