Saturday, 27 April, 2024

ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε τον Βαγγέλη, που και στο τελευταίο αντίο είχε πάνω του την ομάδα του

Ο Βαγγέλης Βρόντζος, που έφυγε το Σαββάτο, από τη ζωή, ήταν ένθερμος φίλος της ομάδας του ΠΑΟΚ, τόσο που μέχρι και στην τελευταία του στιγμή

είχε το πανό του ΠΑΟΚ πάνω του…
Η οικογένεια του Δικεφάλου θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter.
Ο μικρός Βαγγέλης είχε πάρει συνέντευξη πριν λίγα χρόνια από τον Δημήτρη Πέλκα, κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρό του με την βοήθεια της ομάδας του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, ο νεαρός φίλος του Δικεφάλου δεν είναι πλέον ανάμεσά μας και το γεγονός αυτό βύθισε σε πένθος και θλίψη όλη την ασπρόμαυρη οικογένεια για τον αδόκητο χαμό του.
Μάλιστα, στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter θέλησε να τον αποχαιρετήσει με έναν ιδιαίτερο και συγκλονιστικό τρόπο, μην ξεχνώντας το πόσο πολύ αγαπούσε την ομάδα με σήμα τον Δικέφαλο του Βορρά στο στήθος: “Βαγγέλη ήσουν και θα είσαι πάντα δίπλα στην ομάδα. Να χαμογελάς όπως πάντα και εκεί ψηλά. Θα σε προσέχουν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας”, ήταν τα συγκινητικά λόγια που δημοσίευσε ο επίσημος ΠΑΟΚ μέσω του λογαριασμού του στο Twitter και τα οποία συνόδευσε με φωτογραφία του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου