Friday, 26 April, 2024

Παράταση εγγραφών στο ΙΕΚ Γιαννιτσών

Το ΔΙΕΚ Γιαννιτσών ενημερώνει πως έχει παραταθεί η δυνατότητα εγγραφών Α’ Φάσης στα Δ.ΙΕΚ εποπτείας του Υπουργείου Παιδείας

μέχρι και την Δευτέρα 28/9/2020 και ώρα 20:00μμ (για όσους έχουν κάνει ηλεκτρονική αίτηση)
Όποιος ενδιαφέρεται να φοιτήσει στο ΔΙΕΚ Γιαννιτσών, ακόμα και αν δεν έχει κάνει ηλεκτρονική αίτηση, μπορεί να προσέλθει στο Δ.ΙΕΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ κάθε μέρα από τις 13:30–18:30 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ:
-Τεχνικός Δασικής Προστασίας
-Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων
-Βοηθός Φαρμακείου
-Γραμματέας Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών
-Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
Για τη διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό του συγχρωτισμού, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να φορούν μάσκα και να έχουν ήδη έτοιμα (φωτοτυπημένα) τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δηλαδή:
-Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους.
-Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Απολυτήριο ΕΠΑΛ κ.λπ.) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ).
-Φωτοαντίγραφα των αποδεικτικών όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια, εργασιακή εμπειρία).
-Εκτυπωμένο αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησής τους σε οριστική μορφή (με αριθμό πρωτοκόλλου) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ. ΟΣΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ. Η ηλεκτρονική αίτηση εκτυπώνεται από την ιστοσελίδα https://diek.it.minedu.gov.gr
-Βεβαίωση απογραφής από το Ι.Κ.Α
Τα φωτοαντίγραφα δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα.
Την Τρίτη 29/9/2020 θα ξεκινήσει η διαδικασία για την εγγραφή των επιλαχόντων της Β’ Φάσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου