Friday, 26 April, 2024

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τον Σύλλογο Ποντίων Κρύας Βρύσης

Εν μέσω πανδημίας και τηρώντας με ευλάβεια τα μέτρα και τους κανόνες που η Πολιτεία θέσπισε, ο Σύλλογος Ποντίων Κρύας Βρύσης “Αλ. Υψηλάντης”

πραγματοποίησε μία ιδιαίτερα στοχευμένη και υψίστης σημασίας πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στη Κρύα Βρύση εθελοντική αιμοδοσία καθώς και τεστ συμβατότητας του μυελού των οστών για τον μικρό συμπολίτη μας Παναγιώτη, του οποίου η υγεία είναι σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύεται στο εξωτερικό. “Εκατοντάδες συνάνθρωποι μας ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρόσκληση τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς δήλωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Αθανασιάδης κάνοντας επίσης ιδιαίτερη μνεία στην εθελοντική παρουσία των ιατρών και νοσηλευτών από όλες τις Υ.Μ. Πέλλας”.
“Αρχίσαμε και θα είμαστε παρόντες όπου και όποτε χρειαστεί” κατέληξε ο Πρόεδρος τονίζοντας ότι “Η πρωτοβουλία αυτή είναι μόνο η αρχή στις πολλαπλές δράσεις που έχουμε προγραμματίσει με επόμενο σταθμό την Μεγάλη Τετάρτη στις Παιδιατρικές Κλινικές (Παιδοογκολογική-Παιδοενδοκρινολογική) του Γ.Ν.Ν. Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης”.
Για το Δ.Σ.
Πρόεδρος Συλλόγου Ποντίων Κρύας Βρύσης “Αλ. Υψηλάντης” Αθανασιάδης Χρήστος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου