Sunday, 28 April, 2024

«Ρόμπες» βουλευτές που εισέπραξαν τη “13η σύνταξη”! Ο Ντζιμάνης τα παίρνει από 3 πλευρές και δεν το κατάλαβε!

Χωρίς τσίπα! Βουλευτές, όπως ο Γεράσιμος Γιακουμάτος της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να εισέπραξε και αυτός το εφ’ άπαξ επίδομα

που δόθηκε στους χαμηλοσυνταξιούχους (κάτω από 850 ευρώ) από την Αλέξη Τσίπρα, γνωστό και ως “13η σύνταξη”. Το αυτόματο σύστημα τον ενέταξε σε όσους δικαιούται, λόγω σύνταξης (εκτός της βουλευτικής) κάτω των 850 ευρώ, το επίδομα, όπως έγινε και με τον Μάκη Μπαλαούρα του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι το έλαβε χωρίς να το θέλει και πως διέθεσε το ποσό αυτό αλλά και επιπλέον χρήματα σε ανθρώπους που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας. Όπως είπε, έδωσε χρήματα σε κοινωνικά συσσίτια, σε τρεις εκκλησίες –έχει μάλιστα και τα σχετικά παραστατικά-  σε ρακοσυλλέκτες, ενώ δώρισε σε ΑΜΕΑ δύο air-conditions, διαψεύδοντας έτσι το Υπ. Εργασίας αναφορικά με την επιστροφή των ποσών απο βουλευτές.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ντζιμάνης από την Κοζάνη, δήλωσε ότι ως απόστρατος αξιωματικός λαμβάνει χρήματα από τρία ταμεία και δεν το είχε προσέξει. Το έψαξε μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε μετά τη αποκάλυψη της υπόθεσης Μπαλαούρα. Την περασμένη Δευτέρα απευθύνθηκε στην τράπεζα, όπου του απάντησαν πως στις 21 Δεκεμβρίου 2016 έλαβε το έκτακτο επίδομα των 300 ευρώ. Ο κ. Ντζιμάνης διαβεβαίωσε πως επέστρεψε το ποσό στον ΕΦΚΑ.

bankingnews.gr – capital.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου