Wednesday, 22 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στυλιανάκη Μαρία-Ειρήνη από Κρύα Βρύση στις «κορυφές» του Νομού, με 19.000 μόρια!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά σήμερα με τις βαθμολογίες τους στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Ημέρα ανακοινώσεων των βαθμολογιών των Πανελλήνιων εξετάσεων σήμερα και προκαταβολικά να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στην ετήσια αυτή διαδικασία των εξετάσεων, ένας από τους πολλούς σταθμούς στη ζωή του κάθε νέου.
Διπλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που θα καταφέρουν με τη βαθμολογία τους να εισαχθούν σε κάποια από τις πανεπιστημιακές σχολές, πολύ δε περισσότερο εάν αυτές είναι και στις επιλογές τους.
Αξίζουν βέβαια ιδιαίτερη μνεία και οι φετινές κορυφαίες βαθμολογίες για το Γενικό Λύκειο Κρύας Βρύσης που σίγουρα θα είναι και από τις κορυφαίες, τουλάχιστον σε επίπεδο νομού Πέλλας.
Αυτές λοιπόν οι βαθμολογίες ήρθαν από την Στυλιανάκη Μαρία-Ειρήνη με 19000 μόρια και στόχο τις Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες και την Ζήνδρου Κυριακή με 18830 μόρια και στόχο τις Επιστήμες Υγείας και Ζωής.
Υ.Γ. να δώσω τα ιδιαίτερα συγχαρητήρια και στην ανιψιά μου Αμιτζόγλου Νόπη για την επιτυχία της στην σχολή που επιθυμούσε, όπως αναφέρει ο Λύσανδρος Αμιτζόγλου.
Στα Γιαννιτσά, από το φροντιστήριο Φιλόλογος, επίσης, ανακοινώθηκαν μαθητές που πρώτευσαν, με υψηλές βαθμολογίες:
Πολλά συγχαρητήρια στην Γκόλφου Ζέτα! Έως 17.740 μόρια!
Πολλά συγχαρητήρια στην Γκοσποντινούδη Χρήστο! Έως 18.300 μόρια, στην Βουλγαρίδου Αγγέλα! Έως 17.175 μόρια, στην Ιωάννου Γεωργία! Έως 17.420 μόρια!
Πολλά συγχαρητήρια στην Κουρτελή Βάσια! Έως 17.700 μόρια, στην Αρετάκη Αναστασία! Έως 18.040 μόρια στην Πέσιου Γεωργία! Έως 18.280 μόρια, στην Γκόβτζια Ευθαλία, έως 18.520 μόρια!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου