Friday, 26 April, 2024

Σύλληψη 43χρονου σε 6χρονο για ασελγείς πράξεις στο Κιλκίς

Καταγγελία των γονέων του 6χρονου κοριτσιού, για ασελγείς πράξεις σε βάρος του από έναν 43χρονο, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς

Στη σύλληψη ενός 43χρονου προχώρησαν χθες αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε 6χρονη σε περιοχή του Κιλκίς, ενώ αντάλλασσε με 17χρονη από την Καβάλα πορνογραφικό υλικό εδώ και έναν χρόνο. Προηγήθηκε καταγγελία των γονέων, 6χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος, σε περιοχή του Νομού Κιλκίς, προέβη εις βάρος της, σε ασελγείς πράξεις. Ο 43χρονος βρέθηκε στις αρχές του μήνα σε κοινή παρέα με τους γονείς και το ανήλικο παιδί σε περιοχή του Κιλκίς. Επιπλέον, από την έρευνα, προέκυψε ότι ο 43χρονος συνομιλούσε και αντάλλασσε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με 17χρονο σήμερα κορίτσι, κατά το τελευταίο έτος περίπου, το οποίο διέμενε σε περιοχή της Καβάλας.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή και την οικία του 43χρονου, τα κάτωθι:

  •  2 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (tablet), σε έναν εκ των οποίων, διατηρούσε το παραπάνω υλικό,
  •  1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και
  •  1 κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Υ.Ε.Ε.Β.Ε., για την  περαιτέρω εξέτασή τους.

Ο συλληφθείς βαρύνεται  με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών, όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη» και «πορνογραφίας ανηλίκων». Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύλληψη 43χρονου σε 6χρονο για ασελγείς πράξεις στο Κιλκίς

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου