Friday, 26 April, 2024

Τάσος Γιάγκογλου: «Έδρα του κεντρικού Τελωνείου στην Κουλούρα και όχι στη Σκύδρα»

Στο παραχθέν έργο του Επιμελητηρίου Ημαθίας, που το έκανε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο πανελλαδικά, αλλά και σε κάποιες από τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού “Ημαθία Επιμελείν”

για την επόμενη θητεία, εστίασε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στην Αλεξάνδρεια ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Τάσος Γιάγκογλου.

Μεταξύ άλλων ο κ. Γιάγκογλου ανέπτυξε τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου και επιχειρηματιών στις επιτυχημένες προσπάθειες διάσωσης της έδρας του κεντρικού Τελωνείου των τριών όμορων Νομών στην Κουλούρα και όχι στη Σκύδρα, αλλά και τη γραφειοκρατία που κράτησε για πολύ καιρό το θέμα στο υπουργείο Οικονομικών. Στο τέλος όμως έβγαλε την είδηση, λέγοντας ότι στην πρόσφατη συνάντησή του με την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου (21 Νοεμβρίου) τονίστηκε ότι το θέμα οδεύει προς λύση και έπεται σύντομα η συνέχισή του, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής των εγκαταστάσεων της πρώην περιφερειακής αγοράς Κουλούρας για τη φιλοξενία του Τελωνείου.

Επίσης τόνισε τις προσπάθειες ενσωμάτωσης των προτάσεων του Επιμελητηρίου στο χωροταξικό σχέδιο της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, σύμφωνα με το οποίο είναι σε τελικό στάδιο η μελέτη στην οποία προτείνεται η μετατροπή της χρήσης του αεροδρομίου της Αλεξάνδρειας από στρατιωτικό σε εμπορευματικό.

laikoyra.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου