Tuesday, 7 May, 2024

Τάσος Στεφανίδης: Ποια μέτρα έχει πάρει ο δήμος Πέλλας για τις λαϊκές αγορές

Ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης του δήμου Πέλλας, Τάσος Στεφανίδης, στο τελευταίο ΔΣ 

έθεσε ερωτήματα για τα μέτρα που έχουν παρθεί για τους παραγωγούς λαϊκών αγορών και αν προτίθεται να δώσει απαλλαγή του τέλους…

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στο δημοτικό συμβούλιο Πέλλας το οποίο έγινε με τηλεδιάσκεψη έκανα την εξής ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή Πέλλας: Ποια μέτρα έχει πάρει ο δήμος στα πλαίσια των μέτρων για την πρόληψη του κορονοϊού στις λαϊκές αγορές για την προστασία των καταναλωτών και πωλητών που γίνονται στο Δήμο Πέλλας.
-Αν προτίθεται να απαλλάξει από το ημερήσιο τέλος προσέλευσης τους παραγωγούς και εμπόρους πωλητές για τις ημέρες που παρέμεινε κλειστή η λαϊκή και για τις μέρες που λειτουργούσαν εκ περιτροπής και δεν προσήλθαν.
Η απάντηση δόθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χ. Βουτσά, είπε ότι ο δήμος έχει προχωρήσει στην λειτουργία παράλληλης λαϊκής για την πόλη των Γιαννιτσών και τις Κρύας Βρύσης δίνοντας επιπλέον χώρο και επεκτείνοντας για τα Γιαννιτσά την λαϊκή μερί τον δρόμο των Αμπελιών δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους παραγωγούς και εμπόρους μικροπωλητές να προσέρχονται στο 100% και να τηρούνται οι αποστάσεις των 3 μέτρων από πάγκο σε πάγκο .
Για το ημερήσιο τέλος η δημοτική αρχή προτίθεται να δώσει απαλλαγή στους παραγωγούς και εμπόρους μικροπωλητές για τις ημέρες για τις οποίες η λαϊκές δεν λειτούργησαν λόγο απόφασης του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, επίσης τονίστηκε πως όποιος παράγωγος ενημερώσει την υπηρεσία του Δήμου πως δεν θα προσέλθει στη λαϊκή από την προηγουμένη μέρα θα παίρνει απαλλαγή από το ημερήσιο τέλος προσέλευσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου