Sunday, 28 April, 2024

Τον… χρυσό αιώνα του Περικλή ζουν κάποιοι επί διοίκησης Μπίνου στην Αλμωπία!

Στα του οίκου της «Νοικοκυροσύνη στην πράξη εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή της Αλμωπίας»

Λεφτά δεν υπάρχουν στα λόγια για την καθημερινότητα  και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και φροντίζουν να φτιάξουν και να ξαναισιώσουν τους… τοίχους των τουαλετών του δημαρχείου που ‘’τράβηξαν’’ υγρασία και δεν είχαν καθρέφτη! Να στρώσουν καινούργια πλακάκια στον περίγυρο του κτιρίου ενώ οι δρόμοι είναι μέσα στις λακκούβες, το οδόστρωμα επικίνδυνο για τους οδηγούς στις περισσότερες περιοχές του δήμου και σε χωριά, όπως η Σωσάντρα δεν υπάρχουν καν κάδοι για τα απορρίμματα!

dimosalmopias

Έτσι ακριβώς και με τα ίδια… αντικειμενικά κριτήρια  των προτεραιοτήτων που βάζει η δημοτική αρχή, έκρινε σκόπιμο από την μία να δώσει άνευ λόγου και ουσίας, 47.000 ευρώ για τη συντήρηση του δημαρχιακού Μεγάρου! Με όλη τη σημασία προφανώς, χαρακτηρίζοντας τες μάλιστα στο σχετικό δελτίο τύπου «Νοικοκυροσύνη στην πράξη… και πρωτοβουλίες για ουσιαστικές παρεμβάσεις που αλλάζουν την εικόνα του Δήμου»!

almopia

Όπως ενημερωνόμαστε: ‘’Τοποθετήθηκε Υγρομόνωση και θερμομόνωση στην στέγη, ώστε να αποφεύγεται ο σχηματισμός υγρασίας. Επισκευάστηκαν οι οκτώ χώροι WC, οι οποίοι βρίσκονταν σε άθλια κατάσταση. Συντηρήθηκαν τα πλακάκια στους κοινόχρηστους χώρους πέριξ του Δημαρχείου’’.

mpanioalmopia

almopia2

Από την άλλη, επίσης με άγνωστα κριτήρια η Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ προχώρησε στην ανάθεση  προβολής  σε τοπικά ΜΜΕ συνολικού ύψους 12.000,00 ευρώ, σε τοπικά ΜΜΕ. Άσκοπο και ανεδαφικό τουλάχιστον! Να διαφημιστούν τα Λουτρά στο ίδιο το νομό; Υπάρχει άνθρωπος, κάτοικος Πέλλας που έχει άγνοια για το που βρίσκονται τα Λουτρά δηλαδή; Η διαφημιστική καμπάνια συνήθως γίνεται με σκοπό την προώθηση και ενημέρωση του κοινού σε άλλους νομούς της χώρας για προσέλκυση τους, όχι πεταμένα λεφτά μέσα στο ίδιο νομό. Και μην πει κανείς ότι ‘’διαφημίζονται τζάμπα’’ σε κάποιες εκπομπές πανελλαδικών μέσων, που τυχαία κάνουν αφιερώματα κατά διαστήματα, όπως και για την Έδεσσα ή άλλα θέρετρα ανά νομό, διότι κι αυτό ως επιχείρημα είναι αν μη τι άλλο, ουτοπικό. Τουλάχιστον κύριοι πείτε ξεκάθαρα ότι έχετε να πληρώσετε ‘’λευκές επιταγές’’ που στοιχίζουν στους δημότες 12.000 ευρώ κατά περίπτωση σε εκείνους που σας καλύπτουν και κάνουν τις… κυβιστήσεις που επιθυμείτε, με το σεις και με το σας! Αυτό εσείς το ονομάζετε νοικοκύρεμα του δήμου; Ειλικρινά αυτό έλειπε από τη ζωή των κατοίκων. Να δοθούν 59.000 ευρώ στο σύνολο για να γίνουν συντηρήσεις στο δημαρχείο και διαφήμιση μέσα στο νομό για να… μάθουμε ότι υπάρχουν τα Λουτρά!

Τον… χρυσό αιώνα του Περικλή ζουν κάποιοι επί διοίκησης Μπίνου στην Αλμωπία!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου