Friday, 26 April, 2024

Το αντίο του CF ΠΑΟΚ Γιαννιτσών στον γνωστό tattoo Artist και ΠΑΟΚτσή Ντέλο, που έφυγε στα 39 του

Η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Ντέλου έχει σκορπίσει θλίψη στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ, με τους οπαδούς του Δικεφάλου

να τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο.
Οι οργανωμένοι των «ασπρόμαυρων» με ανάρτησή τους αναφέρθηκαν στο μέλος της «οικογένειάς»: “Δυστυχώς χάσαμε έναν ακόμα φίλο και αδερφό. Έναν ατίθασο μαχητή του ΠΑΟΚ που πάλευε στο πλευρό μας στις πιο δύσκολες μάχες εντός και εκτός γηπέδων με σκοπό να υπερασπιστεί τα ιδεώδη του Δικεφάλου.
Καλό ταξίδι αδερφέ μας Ντέλο. Το χαμογελαστό σου πρόσωπο θα μείνει χαραγμένο για πάντα στο μυαλό μας έτσι ακριβώς σαν τα τατουάζ που χαραξες στο κορμί μας.
Ντελο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσης”.
Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία μόλις 39 ετών. Καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη, όμως την τελευταία περίοδο ζούσε στη Βαρκελώνη.

Την είδηση του ξαφνικού θανάτου του γνωστοποίησαν σελίδες φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα social media, καθώς ο εκλιπών ανήκε στο συνδεσμιακό κίνημα των οπαδών του Δικεφάλου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που έχασε τη ζωή του.

«Ο ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. Γιαννιτσών “Το Πατριαρχείο” εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη “Ντέλου”… “Τα παιδιά της κατηφόρας σου εύχονται καλό ταξίδι”…
Με ένα συγκινητικό μήνυμα-ανάρτηση στο Instagram, και o Γιώργος Μαυρίδης αποχαιρετά τον tattoo artist Δημήτρη Ντέλο που έφυγε από τη ζωή…
Ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε: Πριν 25 χρόνια με ρώτησες. “Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε;” “Ούτε βήμα πίσω μικρέ”. Και μεγαλώσαμε όπως το νερό στο ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Γίναμε διάφανοι,κρυστάλλινοι με ορμή, ξεπερνουσαμε τα εμπόδια σα να ‘ναι παιχνιδάκια. Σπάσαμε τα φρένα και μείναμε παιδιά. Ώσπου μια μέρα έγινες φωτιά. Η φλόγα σου έκαιγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σε πλησιάσω. Μικρέ δεν μπορώ να σβήσω την φωτιά, με καις, δεν μπορώ να σε ακουμπήσω βοήθησε με. Βούτα να ξαναγίνουμε νερό. Μα κάθε φορά που γινόσουν νερό ήσουν πιο ζεστός και πιο ζεστός, μέχρι που έγινες λάβα.Την λάβα δεν την ακουμπάς μικρέ, καίει τα πάντα στο πέρασμα της. Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε; Δεν ξέρω μικρέ,λύγισα… Συγνώμη. Καλό ταξίδι γιε μου, καλό ταξίδι Μιμάκο!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου