Sunday, 5 May, 2024

Χειμερινές εκπτώσεις: Ήδη ξεκίνησαν προσφορές τα καταστήματα

Σε ρυθμούς καθημερινότητας επιστρέφουν τα εμπορικά καταστήματα, μετά το εορταστικό ωράριο. Μετά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

η αγορά αναμένει τονωτική ένεση από τις χειμερινές εκπτώσεις, που έχουν ξεφτιλίσει εντελώς την έννοια των γιορτών φυσικά, εφόσον πλέον ξεκινούν τόσο σύντομα που οι περισσότεροι περιμένουν να ψωνίσουν μόνο αυτή την περίοδο.
Η χειμερινή εκπτωτική περίοδος ξεκινά τα τελευταία χρόνια πολύ νωρίς, μόλις τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στα τέλη του Φεβρουαρίου.
Ως εκ τούτου, οι χειμερινές εκπτώσεις του 2019 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, ότι ήδη τα καταστήματα ξεκίνησαν προσφορές, για να μην πούμε ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες κάνουν ειδικές τιμές όλο το έτος, μήπως καταφέρουν έστω και με ελάχιστο κέρδος να αντέξουν και να μη βάλουν λουκέτο.
Οι καταναλωτές, σε κάθε περίπτωση, καλούνται να είναι προσεχτικοί στις αγορές τους αναφορικά με το κόστος των προϊόντων, για την έκπτωση και την αναγραφή των οποίων οι επιχειρήσεις οφείλουν να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου