Friday, 26 April, 2024

Όλγα Στράντζαλη: Από τη Σκύδρα στην Πολωνία Νταμπλούχος στο βόλεϊ!

Νταμπλούχος από την Πολωνία επιστρέφει στην Ελλάδα η Όλγα Στράντζαλη. Η Σκυδραία ακραία μετά το Κύπελλο σήκωσε και το πρωτάθλημα Πολωνίας

με την Τσέμικ να κερδίζει τη σειρά τη Ρεζόβια με 3-1 όσο ήταν και το σκορ της τέταρτης και τελευταίας αναμέτρησης των τελικών.

Η Όλγα Στράντζαλη, ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στη Σκύδρα παρακολουθώντας τον μπαμπά της που ήταν προπονητής στον Αριστοτέλη και πριν συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας της έχει πετύχει τα όνειρα κάθε βολεϊμπολίστριας.Η Όλγα Στράντζαλη πέρασε από τον Ηρακλή, τον Αίαντα Ευόσμου ενώ τελευταία χρόνια μεγαλούργησε στις ΗΠΑ. Αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στο Κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και MVP του αμερικανικού πρωταθλήματος, όπως και πρωταθλήτρια Γαλλίας 2017-18 με τη Μπεζιέ. Συνέχισε στην Εθνική γυναικών όπου κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς στην Ταραγόνα και προκρίθηκε στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά από 18 χρόνια.


Ακολούθησε η Ιταλία και μετά ήρθε η πρόταση για την Πολωνία.
Η Chemik Police θα αποτελέσει την τρίτη ομάδα της Στράντζαλη στη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης μετά τις Ενέα Πίλα και Λεγκιόνοβο και η πιο τυχερή, από ότι αποδείχθηκε με την ίδια να αναδεικνύεται από τις αρχές του έτους MVP και τώρα Νταμπλούχος! Η συνέχεια πιθανών θα δοθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας μας για την Όλγα Στράντζαλη! Συγχαρητήρια για τις αμέτρητες επιτυχίες! Πάντα με δύναμη και υγεία! Χαρές να δίνεις στους γονείς σου και σε όλη την Ελλάδα!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου