Sunday, 5 May, 2024

Έβρος: Οι Αστυνομικοί ευχαριστούν τους πολίτες – Η τοπική κοινωνία μοιράζει τρόφιμα

Ευχαριστήριο από το Σωματείο εργαζομένων της ΕΛΑΣ: Αυτές τις μέρες και με όσα συμβαίνουν στον τόπο μας παρατηρούμε την Τοπική Κοινωνία
να θέλει να συνδράμει με όλους τους τρόπους στον αγώνα που δίνουμε εμείς οι Αστυνομικοί και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων υπερασπιζόμενοι τα Σύνορά μας.
Ως Σωματείο εργαζομένων στην Ελληνική Αστυνομία, ως εργαζόμενοι στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και ως κάτοικοι του Ακριτικού Έβρου, αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες ώρες που περνά ο Τόπος μας, είμαστε συγκινημένοι από την προσφορά των Κατοίκων, των Επαγγελματιών και των Τοπικών Φορέων για την εθελοντική τους προσφορά προς τις δυνάμεις της Αστυνομίας και του Στρατού.
Ταυτόχρονα από όλες της Αστυνομικές Υπηρεσίες της Χώρας Συνάδελφοί μας ζητάνε εθελοντικά να αποσπαστούν στο Έβρο και να συνδράμουν στον αγώνα αυτό.
Ευχαριστούμε Δημόσια μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Τουφάκης Χρήστος
Ο Γενικός Γραμματέας Βογιατζής Γεώργιος
Ένωση Καταστημάτων Εστίασης: Θα δώσει δωρεάν τρόφιμα και νερά στους αστυνομικούς και στους στρατιώτες στα σύνορα
Δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά και του στρατού, βρίσκονται επί ποδός, καθώς μετανάστες και πρόσφυγες έχουν συγκεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στον Έβρο.
Τρόφιμα και νερά έχει συγκεντρώσει η Ένωση Καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Έβρου, τα οποία θα προσφέρει δωρεάν στους αστυνομικούς στο Πέταλο και στις Καστανιές, ως ένδειξη συμπαράστασης στον έργο τους για τη φύλαξη των συνόρων.
Μιλώντας στο Sputnik ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Γεωργιάδης, τόνισε ότι στην κίνηση αυτή συμμετέχουν όλα τα μέλη της Ένωσης, είτε χρηματικά για να αγοραστούν προϊόντα, είτε προσφέροντας προϊόντα.
«Φορτώνουμε τώρα στα φορτηγά τα προϊόντα και ξεκινάμε σε λίγο για το Πέταλο και τις Καστανιές. Θα τα παραδώσουμε στις αστυνομικές διευθύνσεις για να γίνει η διανομή στους αστυνομικούς» είπε ο κ. Γεωργιάδης. Επίσης, πολύς κόσμος και ομάδες εθελοντών από Καστανιές και άλλες περιοχές του Έβρου συγκεντρώνουν νερά και τρόφιμα για στρατό και Αστυνομία.
Εντωμεταξύ, το επιβατηγό πλοίο Superfast XI αναμένεται τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αλεξανδρούπολη για να φιλοξενήσει αστυνομικούς που ενισχύουν την περιοχή του Έβρου.
Στην προσπάθεια να ενισχυθεί η φύλαξη των συνόρων στον νομό, το πλοίο με τις 198 καμπίνες και την χωρητικότητα 1.800 επιβατών, θα βοηθήσει με την φιλοξενία αστυνομικών τις ώρες που δεν θα επιχειρούν στα σύνορα, καθώς υπάρχει υψηλή πληρότητα στα ξενοδοχεία του Έβρου, της Ροδόπης και της Ξάνθης, λόγω του τριημέρου.
Έτσι, το πλοίο Superfast XI θα βρίσκεται στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των αστυνομικών, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης Απόστολος Παλακίδης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου