Friday, 26 April, 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ζωή του Μπάμπη και της Καρολάιν που κόπηκε τόσο βίαια

Το ζευγάρι συνήθιζε να ανεβάζει τα στιγμιότυπα της ευτυχίας στα προφίλ που διατηρούσαν σε Facebook και Instagram
Ο Μπάμπης και η Καρολάιν μετά τη γνωριμία τους προσπαθουσαν να στήσουν τη ζωή τους. Μια ζωή ήρεμη και όμορφη που κάθε νεαρό ζευγάρι ονειρεύεται. Και τα είχαν καταφέρει. Ο 32χρονος πιλότος, με συχνά ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μια καριέρα που τους εξασφάλιζε μια άνετη καθημερινότητα (εργαζόταν ως «αεροταξί» πετώντας καθημερινά από τα Μέγαρα και το Ελευθέριος Βενιζέλος σε όλη την Ελλάδα).. Μύκονος, Σαντορίνη και όλα τα νησιά των Κυκλάδων αποτελούσαν καθημερινό του δρομολόγιο, ενώ ο γάμος που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι στο θέρετρο Praia Do Canavial της Πορτογαλίας με θέα το απεραντο γαλάζιο του Ατλαντικου Ωκεανού ένωσε και επίσημα το ζευγάρι.
Το κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο στις 3 Ιουνίου του 2020, επισφράγισε με τον πιο τρυφερό τρόπο την ευτυχία τους. Το ζευγάρι συνήθιζε να ανεβάζει τα στιγμιότυπα της ευτυχίας στα προφιλ που διατηρούσαν σε Facebook και Instagram. Μια ζωή ιδανική, που όμως τα ξημερώματα της Τετάρτης έσβησε για πάντα. Οι ληστές που πιθανότατα γνώριζαν την οικονομική επιφάνεια του πιλότου και μπούκαραν τα ξημερώματα στο σπίτι έχοντας πρώτα κρεμάσει τον σκύλο της οικογένειας και «παίρνοντας» τη ζωή της Καρολάιν.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής αναζητούν υλικό από κάμερες όχι μόνο από σήμερα τα ξημερώματα που συνέβη η επίθεση, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες, καθώς είναι σχεδόν βέβαιοι πως οι δράστες παρακολουθούσαν την οικογένεια.
Ήδη έχουν ξεκινήσει και λαμβάνουν καταθέσεις από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον. Αναζητούν αν υπήρχε πηγή πληροφόρησης για τα στοιχεία της οικογένειας ή ήταν τυχαία η επιλογή τους και κάνουν λόγο για ένα οργανωμένο έγκλημα από αδίστακτους δράστες που το έχουν κάνει ξανά.
Ο 33χρονος σύζυγος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας εδώ και μια μιση ώρα καταθέτει στο τμήμα Διώξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στις 06.20 όπως διαπιστώνεται και από το τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης που επικοινώνησε ο ίδιος μαζί τους κατάφερε με τα δόντια να πάρει το τηλέφωνο και να πληκτρολογήσει με την μύτη τον αριθμό 100.
Τρία άτομα διέκρινε στο σπίτι του όπως επισήμανε και μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ενώ δεν είδε αν παρακολουθούσε κάποιος άλλος έξω από αυτό.
Περίπου στις 5 τα ξημερώματα έγινε η εισβολή. Έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του με σχοινί ενώ του έβαλαν ταινία στο στόμα και στα μάτια και τον πέταξαν στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι. Την 20χρονη σύζυγό του την έδεσαν πιστάγκωνα με μια μπλούζα πάνω στο κρεβάτι και αναζητούσαν με βίαιο τρόπο πληροφορίες για το που βρίσκονταν τα χρήματα και τα κοσμήματα. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι απείλησαν το ζευγάρι με τη ζωή του παιδιού τους και όταν η νεαρή γυναίκα αντιστάθηκε της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο χωρίς να έχει διαπιστωθεί ακόμα αν ήταν από μαξιλάρι ή με μια μπλούζα.
Σημειώνεται ότι η υπόθεση θυμίζει μια αντίστοιχη του 2018 με θύμα ένα 59χρονο επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.
«Έγιναν επανειλημμένες κλήσεις από γείτονες στην άμεση δράση ότι από το βράδυ, ακούγανε συνέχεια το σκυλι, έπαψε κάποια στιγμή να γαυγίζει, μετά ακούγανε το μωρό να κλαίει και άκουγαν πάρα πολλές φωνές. Παραβιάσαμε και μπήκαμε στην οικία. Βρήκαμε σε μία καρέκλα χτυπημένο τον σύζυγο, δίπλα του δεμένη νεκρή η γυναίκα και στο κρεβατάκι του μωρού, το μωρό να κλαίει ασταμάτητα. Τα πρώτα σημάδια μας δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με στραγγαλισμό. Από εκεί και πέρα είναι μια σοβαρή και αποτρόπαια ληστεία. Σκότωσαν το δύσμοιρο σκυλάκι προφανώς γιατί γαύγιζε» δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ στον ΑΝΤ1.  

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου