Friday, 26 April, 2024

Έδιναν 2.000 ευρώ το μήνα σε απατεώνα για… να πάνε στον Παράδεισο!

Μία απίστευτη υπόθεση ερευνά τις τελευταίες ημέρες η Εισαγγελία του Βόλου. Μία ηλικιωμένη γυναίκα μαζί με την κόρη της και την εγγονή της

ζούνε σε άθλιες συνθήκες, πραγματικής εξαθλίωσης λόγω ενός… τσαρλατάνου, ο οποίος τις έπεισε οτι «η ψυχή τους θα πάει στον παράδεισο».
Ειδικότερα, την καταγγελία έκαναν γείτονες της οικογένειας από τη Νέα Ιωνία Βόλου. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ένας 27χρονος άνδρας παίρνει κάθε μήνα τα εισοδήματα των γυναικών που ανέρχονται σε 2.000 ευρώ και τις έχει αφήσει χωρίς νερό και χωρίς ρεύμα, ενώ οι τρεις γυναίκες τρώνε από τους γείτονες που τους λυπούνται και τους δίνουν ότι φαγητό περισσέψει. Η γιαγιά της οικογένειας 80 ετών, η κόρη 55 ετών και η εγγονή 35 ετών φαίνεται να μην έχουν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει και ότι έχουν πέσει θύμα ενός απατεώνα.
Η Εισαγγελία Βόλου ενημέρωσε το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου προκειμένου μετά από αυτοψία που θα γίνει στο σπίτι να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τρεις γυναίκες και αν χρειαστεί ο εγκλεισμός τους σε ψυχιατρικό ίδρυμα.
Ο 27χρονος που υπόσχεται… παράδεισους αναζητείται από την Αστυνομία.
thenewspaper.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου