Sunday, 5 May, 2024

Έκτακτο: Εντοπίστηκε νεκρός στη Μάνδρα – 17 τα θύματα της τραγωδίας

Πιθανό θεωρείται να υπάρχει και δεύτερος αγνοούμενος στο σημείο Ενας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός λίγο νωρίτερα με τα θύματα να αυξάνονται στα 17.

Ένας ακόμη άνθρωπος βρέθηκε νεκρός λίγο νωρίτερα με τα θύματα της θεομηνίας να αυξάνονται στα 17. Οι διασώστες θεωρούν πιθανό και δεύτερο άνθρωπο με βάση τα σημάδια που εντοπίζονται στο σημείο.

Άγνωστο παραμένει αν πρόκειται για έναν από τους αγνοούμενους, Ο νεκρός εντοπίστηκε σε επιχείρηση στην Μάνδα Αττικής και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η ανάσυρση του.

Εντοπίστηκε σε εξωτερικό χώρο, κοντά στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας Αττικής, μίας από τις περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες. Επίσης, δεν έχει γίνει γνωστό, έως αυτή τη στιγμή, εάν το νεκρό άτομο που εντοπίστηκε είναι άνδρας ή γυναίκα.

Την όλη κατάσταση δυσχεραίνει  διαρροή αερίου, που όπως λέει η Πυροσβεστική καθιστά δύσκολη την επιχείρηση. Οι πυροσβέστες χρησιμοποιούν ειδικά μέσα, με την περιοχή να είναι γεμάτη λάσπη και φερτά υλικά.  Μέχρι προ ολίγου στις έρευνες συμμετείχαν και εκπαιδευμένοι σκύλοι.

Thetoc – φωτό Eurokinissi

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου