Saturday, 18 May, 2024

Αήθης επίθεση Πολάκη στη δημοσιογράφο του ALPHA που συγκλόνισε στη ΔΕΘ

Τσικρίκα για Πολάκη: Κάποιοι έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους

Αντί για απαντήσεις επί της ουσίας προχώρησε σε προσωπική επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς

Σε μια αήθη επίθεση χωρίς να τοποθετείται επί της ουσίας για την υπόθεση των εκατοντάδων ανέργων στους τηλεοπτικούς σταθμούς μετά τη δημοπρασια των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών προχώρησε ο αναπληρωτής υπ. Υγείας Παύλος Πολάκης κατά της δημοσιογράφου του ALPHA Ευαγγελίας Τσικρίκα, η οποία συγκλόνισε στη ΔΕΘ όταν είπε στον Αλέξη Τσίπρα «σας κοιτώ στα μάτια και νιώθω ότι με απολύετε».

Αντί λοιπόν να τοποθετηθεί επί της ουσίας ο κ. Πολάκης προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με ένα κολάζ φωτογραφιών της δημοσιογράφου μαζί με συναδέλφους της και στελέχη της ΝΔ χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «θεραπαίνιδα και λιβανιςτήρι των παράνομων καλαναρχών»

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει ως εξής: «Βρε βρε την κυρία Τσικρικα που την “απολύει” η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε αλλα ως θεραπαινιδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες “οικογενειακές φωτογραφίες».

polakis-tsikrika-1

Η ερώτηση της Ευαγγελίας Τσικρίκα που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Αλέξη Τσίπρα

Τσικρίκα για Πολάκη: Κάποιοι έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους

«Δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό…» δήλωσε η δημοσιογράφος

Την δική της απάντηση προς τον κ. Πολάκη έδωσε η δημοσιογράφος του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα σε συνέντευξή της στο ΒΗΜΑ FM, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ανεβάζοντας στην προσωπική του ιστοσελίδας στο facebook, φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται η κα Τσικρίκα να φωτογραφίζεται με στελέχη της ΝΔ.

«Όλες αυτές είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν ώρα δουλειάς. Δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό… Γιατί με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν βγάζουν όλοι οι συντάκτες φωτογραφίες αναμνηστικές;

Μπορώ μετά από 20 χρόνια στη δουλειά να κάνω κριτική σε οποιονδήποτε πολιτικό, σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, γιατί ακριβώς δεν ξέρω τι ψηφίζω, και νομίζω ότι μπορώ να μιλάω με αντικειμενικότητα, αυτό είναι το παράσημό μου. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν με ενδιαφέρει πραγματικά.. Καταλαβαίνω αυτήν την πρακτική, είναι όντως πρωτόγνωρη… Έχουν χάσει κάποιοι την ψυχραιμία τους, δεν πειράζει» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. Σχετικά με την ερώτηση που έκανε στη ΔΕΘ προς τον κ. Τσίπρα για τους απολυμένους του ALPHA  η κ. Τσικρίκα  απάντησε: «Έκανα την ερώτηση για ποιο λόγο; Για να βοηθήσω κάποιο κόμμα; Την προσωπική μου αγωνία μετέφερα, και άλλων 600 εργαζομένων, και χιλιάδων άλλων, οι οποίοι θα μείνουν στο δρόμο».

Προκλητική δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ

Παπαχριστόπουλος: “Αν θέλει η Τσικρίκα λεφτά, να βγάλω να της δώσω”!

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου για τη δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα, που «στρίμωξε» τον πρωθυπουργό με την ερώτησή της στη ΔΕΘ για το επερχόμενο «μαύρο» στα κανάλια που δεν πήραν άδεια και τις χιλιάδες απολύσεις που θα φέρει.

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μαζί με τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη και τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκο ήταν καλεσμένοι σε έκτακτη εκπομπή του Mega μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Όταν η συζήτηση έφτασε στην ερώτηση της Ευαγγελίας Τσικρίκα για τις απολύσεις των εργαζομένων στα κανάλια, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε αρχικά: «Εγώ προσωπικά ούτε έναν εργαζόμενο, όχι χίλιους, ούτε έναν εργαζόμενο και πράγματι την κραυγή αγωνίας της κυρίας Τσικρίκα την ακούω με πολύ σεβασμό, για όνομα του Θεού» είπε αρχικά ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Και τι θα κάνετε γι’ αυτό»; ρώτησε η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου για να λάβει την απάντηση: «Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα συναισθηματικό. Θέλετε να βγάλω χρήματα να της δώσω; Να της δώσω, αν λύνεται έτσι το θέμα. Δεν λύνεται» είπε και προκάλεσε αντιδράσεις στο πάνελ, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο να ακούγεται να λέει «έλεος».

«Ακούστε με λίγο, δεν θέλω κανένα σχόλιο κύριε Κουμουτσάκο. Αφήστε το έλεος. Δεν σας διέκοψα», συνέχισε.

Αήθης επίθεση Πολάκη στη δημοσιογράφο του ALPHA που συγκλόνισε στη ΔΕΘ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου