Saturday, 27 April, 2024

Αιγύπτιοι βοήθησαν 4 Τούρκους να μπουν παράνομα στη χώρα. Τους επιβίβασαν σε ΚΤΕΛ!

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης εντόπισαν χθες το μεσημέρι, στην Επαρχιακή Οδό Κιλκίς-Πολυκάστρου, δύο Αιγύπτιους, ηλικίας 24 (οδηγός) και 21 (συνοδηγός) ετών, που επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να προσεγγίζουν τέσσερις Τούρκους και να τους καθοδηγούν σε στάση του ΚΤΕΛ, όπου επιβιβάστηκαν με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη.

Στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο όχημα των δύο Αιγυπτίων, το οποίο ακολουθούσε το λεωφορείο και οι δράστες προσήχθησαν στο Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

Εντοπίστηκαν στα ΚΤΕΛ Μακεδονία οι παράνομοι αλλοδαποί

Παράλληλα άλλη ομάδα αστυνομικών εντόπισε τους τέσσερις Τούρκους, εκ των οποίων δύο ανήλικα, στον Σταθμό των ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια και ανέφεραν ότι ο 21χρονος τους είχε διευκολύνει νωρίτερα προκειμένου να εισέλθουν, από τα βόρεια σύνορα, στη χώρα και στη συνέχεια τους έδωσε οδηγίες για να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη.

Κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ συνελήφθησαν οι δύο Αιγύπτιοι (επιβαίνοντες στο όχημα) για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρα και θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου