Saturday, 27 April, 2024

Επιβάτες τσάκωσαν ‘πορτοφολούδες’ σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Επιβάτες τσάκωσαν Βουλγάρα ‘πορτοφολού’ μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε χθες σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, όταν επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου “εγκλώβισαν” άτομο που είχε κλέψει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο δράστης ήταν γυναίκα ηλικίας 27 ετών από τη Βουλγαρία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., απογευματινές ώρες χθες, 27χρονη αλλοδαπή, η οποία κατά την αναμονή σε στάση αστικών λεωφορείων αφαίρεσε από την κατοχή 75χρονου το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα, ενώ στη συνέχεια προκειμένου να αποφύγει τον παθόντα επιβιβάστηκε σε αστικό λεωφορείο, πλην όμως ακινητοποιήθηκε από τους επιβάτες που αντιλήφθηκαν το συμβάν”.

Σε άλλη περίπτωση, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Τετάρτης συνελήφθη 26χρονη αλλοδαπή, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει το πορτοφόλι από επιβάτιδα εντός αστικού λεωφορείου.

Επίσης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τετάρτης, συνελήφθη 33χρονος, ο οποίος αφαίρεσε από ΑΤΜ τραπέζης, την κάρτα αναλήψεως μετρητών 50χρονης και στη συνέχεια πραγματοποίησε οκτώ ανέπαφες συναλλαγές ύψους 149,80 ευρώ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου