Friday, 26 April, 2024

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι αλλάζει, πότε και που

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα πλαίσια ενός πιο αυστηρού lockdown, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Τι αλλάζει στις μετακινήσεις των πολιτών.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας αλλάζει τον τρόπο που θα γίνονται οι μετακινήσεις σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Μάνδρα.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς σε έκτακτη ενημέρωση από τη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε πως μπαίνουν στις συγκεκριμένες τρεις περιοχές, νέοι περιορισμοί στις μετακινήσεις, καθώς επιβάλλεται νέο πιο σκληρό lockdown.
Μάλιστα, ο υφυπουργός σημείωσε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας θα τεθεί σε ισχύ από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου.
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι η απαγόρευση θα ξεκινάει από τις 18:00 το απόγευμα και θα είναι σε ισχύ έως τις 06:00 το πρωί.
Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μπορούν να κυκλοφορούν μόνο οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θα πηγαίνουν από την οικία τους, στο χώρο εργασίας τους, με την αντίστοιχη βεβαίωση του εργοδότη.
Παρόλα αυτά, η μετακίνηση της επόμενες ώρες θα γίνεται είτε με χειρόγραφη βεβαίωση, είτε με SMS στο 13033. Σημειώνεται, πως λιανεμπόριο, κομμωτήρια, καταστήματα με click away, βιβλιοπωλεία και εκκλησίες θα είναι κλειστά σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Μάνδρα.
Για τις μετακινήσεις που επιτρέπονται σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και Μάνδρα, μπορείτε να στείλετε από το κινητό σας μήνυμα SMS στον αριθμό 13033 χωρίς χρέωση.
Τα μηνύματα του 13033 αφορούν αποκλειστικά σε επιβεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης. Το 13033 δεν στέλνει μηνύματα που παραπέμπουν σε εγκατάσταση λογισμικού ή σε ιστοσελίδα άλλη από το forma.gov.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου