Friday, 26 April, 2024

Απόπειρα ληστείας στο Δρομοκαΐτειο: Τραυματίστηκε νοσηλεύτρια

Απόπειρα ληστείας στο Δρομοκαΐτειο: Στιγμές τρόμου για νοσηλεύτρια που τραυματίστηκε
Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε μια νοσηλεύτρια στο κτίριο οξέων περιστατικών στο νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο. Όπως τόνισε μιλώντας στο enikos.gr, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, στις 22.45, το βράδυ της Κυριακής ένας άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν έχει μπει ξανά στο νοσοκομείο, προσέγγισε το κτίριο και μπήκε μέσα με σκοπό να κλέψει. Εκεί βρισκόταν μόνη της μια νοσηλεύτρια, η οποία άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ο κλέφτης, σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, τη χτύπησε και η γυναίκα τραυματίστηκε στον αυχένα.

“Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή της” είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος τόνισε ότι “επειδή η νοσηλεύτρια άρχισε να φωνάζει εκείνος τράπηκε σε φυγή και δεν κατάφερε να κλέψει κάτι”.

Όπως είπε ο κ. Γιαννάκος “το Δρομοκαΐτειο είναι ένας πολύ μεγάλος χώρος, που φυλάσσεται από 11 άτομα. Ζητάμε περισσότερους φύλακες γιατί η κατάσταση είναι επικίνδυνη. Πριν από λίγο καιρό ληστές ανατίναξαν το ΑΤΜ και τα πήραν όλα από μέσα, ενώ έχουν καταγραφεί και περιστατικά διακίνησης ναρκωτικών”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου