Friday, 26 April, 2024

Αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε γκρεμό στην Ανώπολη. Αστυνομία και ΕΜΑΚ αναζητούν οδηγό

Συναγερμός σήμανε στις 8:20 περίπου το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα όταν η Πυροσβεστική Ηρακλείου ειδοποιήθηκε για αυτοκίνητο που βρίσκεται σε γκρεμό.

Τρία οχήματα με οκτώ πυροσβέστες από τον Α’ Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου αλλά και την 3η ΕΜΑΚ έσπευσαν στο δρόμο προς Ανώπολη προκειμένου να ερευνήσουν το συμβάν. Οι πυροσβέστες αλλά και οι άνδρες της ΕΜΑΚ πραγματοποίησαν εξονυχιστικό έλεγχο στην περιοχή και γύρω από το αυτοκίνητο όμως δεν υπήρχε κανείς εγκλωβισμένος μέσα στο όχημα ούτε και τριγύρω.

Επί μία ώρα και πλέον και ενώ είχε πέσει το σκοτάδι οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ούτε ίχνη αίματος ούτε κάποιο άλλο σημάδι που να οδηγεί σε ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια. Κατόπιν τούτων η Πυροσβεστική ειδοποίησε την Αστυνομία και τις έρευνες πλέον αναφορικά με το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στο γκρεμό και τι έχει απογίνει ο οδηγός του έχει αναλάβει η Τροχαία Ηρακλείου και τα αρμόδια τμήματα των αστυνομικών αρχών.

Οι πυροσβέστες έχουν αποχωρήσει από το σημείο ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται εντατικά με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά γύρω από το περίεργο αυτό συμβάν.

Πηγή: creatapost.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου