Tuesday, 19 March, 2024

ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου: Υπάλληλος σεκιούριτι έδιωξε πολίτη με τις κλωτσιές

Αίσθηση προκαλεί η συμπεριφορά υπαλλήλου σεκιούριτι σε υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Τσαλικάκι στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, ένας άντρας επιχείρησε να μπει στα γραφεία για ένα θέμα που ήθελε να τακτοποιηθεί, αλλά χωρίς προηγουμένως να έχει κλείσει ραντεβού. Ο υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης απάντησε στον πολίτη ότι δεν επιτρέπεται να εισέλθει στο χώρο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών.
Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η βίαιη στάση του υπαλλήλου σεκιούριτι, εικόνες που καταγράφηκαν με τη βοήθεια κινητού τηλεφώνου
Την καταδίκη του για το περιστατικό εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ, τονίζοντας πως “διερευνά εάν τηρήθηκε η ορθή συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης προς τον πολίτη”.
Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για το περιστατικό:
“Με αφορμή διαπληκτισμό που σημειώθηκε χθες μεταξύ υπαλλήλου συνεργαζόμενης εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στο πρακτορείο της περιοχής Ηρακλείου Κρήτης και πολίτη, ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζει ότι καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές και υπενθυμίζει ότι από την πρώτη στιγμή της εξάπλωσης του ιού Covid-19 στη χώρα μας, έθεσε ως ύψιστη προτεραιότητα την προστασία της Δημόσιας Υγείας, παρέχοντας το μεγαλύτερο μέρος των υπηρεσιών του ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά.
Για τον εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό υπηρεσιών που απαιτείται η φυσική παρουσία του πελάτη – όπως για παράδειγμα υπηρεσίες που η παροχή τους προϋποθέτει ταυτοποίηση ή/και την υπογραφή σύμβασης σύνδεσης-ο ΔΕΔΔΗΕ δέχεται το κοινό μόνο κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού στα υποκαταστήματα των περιοχών του πανελλαδικά, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.
Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη λύπη του για το ατυχές συμβάν στο πρακτορείο του Ηρακλείου, ενώ διερευνά εάν τηρήθηκε η ορθή συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης προς τον πολίτη”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου