Sunday, 28 April, 2024

Δολοφονία Άλκη-Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 20χρονος Αλβανός

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 20χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 20χρονος, μετά την εξάωρη απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την πολύκροτη υπόθεση της στυγνής δολοφονίας και είναι ο 11ος που προφυλακίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός υποστήριξε πως ήταν παρών στη δολοφονική επίθεση ωστόσο δήλωσε πως δεν είχε ενεργό εμπλοκή στην ανθρωποκτονία αλλά καταδίωξε κάποιον ο οποίος διέφυγε και δεν τραυματίστηκε. «Καταδίωξα κάποιον αλλά δεν κατάφερα χτυπήματα εγώ. Συγγνώμη που βρέθηκα στον τόπο αλλά δεν έκανα πράξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έφτασα στο σημείο, κατά την επίθεση και κυνήγησα τον πιο εύσωμο που τράπηκε σε φυγή. Είδα αυτόν που χτύπησε με το δρεπάνι και είδα και εκείνον που χτυπούσε με μαχαίρι. Στην πρώτη σειρά ήταν και αυτός που είχε το (μαχαίρι) καραμπίτ ενώ ήταν και άλλοι γύρω από αυτούς», είπε, μεταξύ άλλων, ο 20χρονος στην απολογία του. Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα το πρωί βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ και ο 12ος ύποπτος για τη δολοφονία του 19χρονου.

Πρόκειται για 22χρονο Έλληνα με τα αρχικά Τ.Κ., γεννηθέντα στη Θεσσαλονίκη το 2000 ο οποίος είναι ο οδηγός του Wolksvagen Polo που συμμετείχε στην επίθεση. Να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήκει στο όνομα του πατέρα του. Ο νεαρός παραδόθηκε σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. «Με τη σύλληψη και του δωδέκατου υπόπτου για το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, η Ελληνική Αστυνομία έχει ολοκληρώσει την έρευνα της» τόνισε από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Thesstoday.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου