Friday, 26 April, 2024

Ελεύθερη η 53χρονη καθαρίστρια έως την εκδίκαση της υπόθεσης από τον Άρειο Πάγο

Την αναστολή εκτέλεσης της ποινής 10ετούς κάθειρξης που έχει επιβληθεί στην καθαρίστρια από τον Βόλο ως «καταχραστής του Δημοσίου» επειδή παραποίησε απολυτήριο Δημοτικού

για να βρει δουλειά στην υπηρεσία καθαριότητας σχολείου αποφάσισε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λάρισας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από τον Άρειο Πάγο.
Την περασμένη εβδομάδα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ζήτησε να διαβιβαστεί η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου προκειμένου να τη μελετήσει για να κινηθούν οι διαδικασίες της αναίρεσης, ενώ και οι συνήγοροι της 53χρονης κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης.
Η 53χρονη κρατείται στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.

Κόρη καθαρίστριας με πλαστό πτυχίο: Είναι αγωνίστρια και ηρωίδα για εμάς
«Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ελπίζω η μαμά μας να έρθει στο σπίτι μας, θέλουμε ό,τι το καλύτερο. Ελπίζουμε να βγει κάτι καλό από όλη αυτήν την ιστορία, να έχουμε τη μαμά μας σπίτι μας», δήλωσε η κόρη της καθαρίστριας λίγο πριν την είσοδό της στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας όπου εκδικάζεται την Τετάρτη η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της 53χρονης.
«Δεν μπορεί να το πιστέψει, ευχαριστεί όλο τον κόσμο. Δεν είναι στα καλύτερά της, δεν μπορεί να το χωνέψει αυτό που έχει συμβεί, είναι αδικία. Για εμάς έκανε ό,τι έκανε, πάλεψε τη ζωή της, είναι αγωνίστρια και ηρωίδα για εμάς», πρόσθεσε η κόρη της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου