Friday, 26 April, 2024

Εργάτης στη στάνη βρήκε 50.000€ από λάθος του βοσκού, “έφαγε” τα 14.000!

50.000 ευρώ βρήκε ένας εργάτης από το χωριό Καραϊσκάκη της Αιτωλοακαρνανίας, μέσα στις γιορτές, ωστόσο η τύχη του κράτησε λίγο.

Ο τυχερός εργάτης δεν έχασε χρόνο και ξόδεψε τις 14.000 ευρώ σε κεράσματα και διασκέδαση.

Στο συγκεκριμένο χωριό, δύο αδέρφια διατηρούν μίνι μάρκετ. Ο ένας τοποθέτησε σ’ ένα πλαστικό δοχείο 50.000 ευρώ για να τα φυλάξει. Τις παραμονές των Χριστουγέννων, ο άλλος αδερφός, πούλησε το πλαστικό δοχείο με τις 50.000 ευρώ σε έναν βοσκό.

Ο βοσκός μόλις έφτασε στο σπίτι του, έδωσε το δοχείο στον εργάτη, με την εντολή να το μεταφέρει στην στάνη. Τότε διαπίστωσε ο εργάτης ότι το δοχείο περιείχε 50.000 ευρώ και άρχισε να ξοδεύει. Το έριξε στη διασκέδαση και στα κεράσματα του χωριού μέχρι προχθές, προλαβαίνοντας να σπαταλήσει 14.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, όταν ο ένας αδερφός διαπίστωσε ότι έλειπε το πλαστικό δοχείο με τα χρήματα και ρωτώντας τον αδερφό του, πληροφορήθηκε ότι είχε πουληθεί.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία και ευτυχώς το μίνι μάρκετ διέθετε κάμερες ασφαλείας. Έτσι, διαπιστώθηκε ότι το δοχείο είχε πουληθεί στον βοσκό, ο οποίος παρέπεμψε τους αστυνομικούς στον εργάτη. Τελικά, ο εργάτης επέστρεψε στον δικαιούχο το ποσό των 36.000 ευρώ που απέμεινε, ενώ είναι άγνωστο τι θα γίνει με το υπόλοιπο ποσό που σπαταλήθηκε.

tilestwra.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου