Saturday, 27 April, 2024

Ζάκυνθος: Προκάλεσε χημική αποβολή στην 19χρονη έγκυο σύντροφό του

Σοκ προκαλεί το άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Ζάκυνθο, όπου ένας 27χρονος, αλβανικής καταγωγής,

ξυλοκόπησε και προκάλεσε χημική αποβολή στη σύντροφό του, η οποία ήταν έγκυος 6 εβδομάδων και εκείνος δεν ήθελε το παιδί.

Η 19χρονη κατέθεσε στην Αστυνομία ότι το βράδυ της Τρίτης, στις 9 μ.μ., ο σύντροφός της την παρέλαβε από το σπίτι της και μετέβησαν από κοινού με το αυτοκίνητό του σε οικείους τους στην Κυψέλη Ζακύνθου.

Πώς ο 27χρονος στη Ζάκυνθο «απήγαγε» τη σύντροφό του και της προκάλεσε χημική αποβολή

Αφότου αποχώρησαν από εκεί, μετέβησαν στο σπίτι του, στο Τσιλιβί Ζακύνθου, όπου της ζήτησε να μείνει και να διανυκτερεύσει. Η ίδια το αρνήθηκε. Ωστόσο, ο δράστης, όπως υποστήριξε η 19χρονη, με τη χρήση σωματικής βίας, τη μετέφερε στο κρεβάτι, όπου της έδεσε τα χέρια με σχοινί και φέρεται να την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια διά στοματικής χρήσης και χάπι διά κολπικής, προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου.

Αργότερα, πρωινές ώρες, όπως υποστηρίζει η 19χρονη, τη μετέφερε στο Γ.Ν. Ζακύνθου «Άγιος Διονύσιος», όπου της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν.

Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι η 19χρονη κυοφορούσε έμβρυο που μόλις είχε αποβληθεί.

Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου. Ο 27χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες «διακοπή κύησης», «ενδοοικογενειακή βία», «επικίνδυνη σωματική βλάβη» και «κλοπή». Από την πλευρά του, ο 27χρονος αρνείται κάθε κατηγορία και ο δικηγόρος του, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε για μια διαφορετική πραγματικότητα, την οποία και θα καταθέσουν σε ανακριτή και εισαγγελέα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου