Friday, 26 April, 2024

Η κατάθεση της 18χρονης που βιάστηκε από τον 31χρονο που περιμένει παιδί!

«Άμα ουρλιάξεις θα σε σφάξω» είπε ο 31χρονος και έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό της 18χρονης που πήγε στο διαμέρισμα που της είχε κλείσει ραντεβού για να την προσλάβει ως μπέιμπυ σίτερ, στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Το Newsit.gr, λίγη ώρα μετά την προφυλάκιση του ανθρώπου που έστησε την παγίδα στη νεαρή κοπέλα και προχώρησε στο βιασμό της αποκαλύπτει σοκαριστικές και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το περιστατικό που από το μεσημέρι της Τετάρτης, 23.02.2022, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλα ξεκίνησαν από μια αγγελία εργασίας που είχε βάλει στο Facebook ο 31χρονος, με την οποία ανέφερε ότι ενδιαφέρονταν να προσλάβει μπέιμπυ σίτερ. Η 18χρονη ανταποκρίθηκε στην εργασία που της προσέφερε ο μετέπειτα βιαστής της, καθώς αυθημερόν έκλεισαν ραντεβού, προκειμένου να φυλάξει από εκείνη την ημέρα το υποτιθέμενο παιδί. Οι σοκαριστικές στιγμές που βίωσε η κοπέλα θα την συνοδεύουν για όλη της την ζωή…. Όπως η ίδια κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές και εκμυστηρεύτηκε στο οικογενειακό της περιβάλλον έφτασε στο σπίτι του δράστη στις 6.05 το απόγευμα της Κυριακής. Αρχικά είδε στο μπαλκόνι παιδικά αλλά και γυναικεία ρούχα, γεγονός που έδειχνε ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ζούσε οικογένεια.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε

Τότε ο δράστης και το θύμα κάθισαν στον καναπέ για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, όπως το ωράριο και τα χρήματα που θα λάμβανε η κοπέλα από την εργασία της. Έπειτα, ο 31χρονος περιφερόταν μέσα στο σπίτι και μιλούσε πολλή ώρα στο κινητό, με αποτέλεσμα η 18χρονη να περιμένει στον καναπέ σερφάροντας στο διαδίκτυο με το κινητό της.

Κάποια στιγμή ο άντρας πήγε από πίσω από την ανυποψίαστη κοπέλα και της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι! Τότε η 18χρονη σε κατάσταση σοκ, με το μαχαίρι στον λαιμό της παρακάλεσε για τη ζωή της τον 31χρονο δράστη, ψελλίζοντας μόνο τις τρεις λέξεις: «Μην με σκοτώσεις». Ο άνδρας την οδήγησε στο μέσα δωμάτιο και την ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της. Στη συνέχεια την βίασε, χωρίς το κορίτσι να μπορέσει να του αντισταθεί. Ο δράστης έφυγε από το σπίτι όταν τέλειωσε τη φριχτή πράξη του, αφού είχε πει στη 18χρονη να αποχωρήσει μετά από αυτόν.

Ωστόσο η κοπέλα υποψιάστηκε ότι θα την κλείδωνε μέσα στο διαμέρισμα και έτρεξε από πίσω του. Τον παρακάλεσε να μην την κλειδώσει μέσα. Όταν ο δράστης δεν την κλείδωσε, η κοπέλα αποπειράθηκε να τον ακολουθήσει. Ωστόσο ο 31χρονος γύρισε προς το μέρος της πάλι επιδεικνύοντας το μαχαίρι και της είπε: «Αν ουρλιάξεις θα σε σφάξω». Ο δράστης τότε έφυγε και η κοπέλα που είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της περίμενε και ενημέρωνε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα τους δικούς της ανθρώπους για το αποτρόπαιο συμβάν.

Αμέσως κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό τμήμα

Εκεί βρέθηκαν στο πλάι της η μητέρα της, ο αδερφός της και ο φίλος της, αφού τους είχε ειδοποιήσει για την εφιαλτική περιπέτεια που έζησε πριν λίγη ώρα, με τον άγνωστο άντρα στο διαμέρισμα. Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Βορειανατολικής Αττικής δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουγαν τη νεαρή κοπέλα να τους διηγείται τη φρίκη και τον εφιάλτη που βίωσε. Στο συγκεκριμένο σπίτι στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας ζούσε ο 31 ετών δράστης μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, η οποία διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης καθώς βρίσκεται στην 38η εβδομάδα κύησης. Είχαν μετακομίσει εκεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Τους το είχε παραχωρήσει ο πατέρας της κοπέλας και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έγιναν.

Ο 31χρονος, γνώριμος των αρχών, κρίθηκε προφυλακιστέος και απ ’ό,τι φαίνεται ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, ενώ φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός. Η πλευρά του 18χρονου θύματος θα δηλώσει την Δευτέρα παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση, θα καταθέσει κάποια στοιχεία και θα λάβει την δικογραφία. Η οικογένεια της και η ίδια ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του 31χρονου. Μάλιστα η νεαρή κοπέλα προτρέπει όλες τις κοπέλες που έχουν πέσει θύματα βιασμού να βρουν την δύναμη και να μιλήσουν ανοιχτά στην οικογένειά τους και τις Αρχές.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου