Sunday, 19 May, 2024

Θεσσαλονίκη: Τραγωδία με παράσυρση ατόμου από τρένο

Τραγωδία το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη καθώς το άτομο που περίπου στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας

παρασύρθηκε από τρένο είναι νεκρό με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι διαμελίστηκε.
Το άτομο αυτό, για το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα, βρισκόταν για άγνωστο λόγο στις γραμμές του τρένου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train το περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται η αμαξοστοιχία IC53 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα, σημειώθηκε λίγο έξω από τον σταθμό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Αστυνομικού Μεγάρου.
Κατά πληροφορίες τις αρχές ενημέρωσε ο μηχανοδηγός του τρένου.

*update. Περίπου στις 12 το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού της νεαρής που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία περίπου στις 10:30 σήμερα το πρωί όταν επιχείρησε διασχίσει τις ράγες του σιδηροδρομικού δικτύου κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πληρώματα του ΕΚΑΒ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Το έργο των διασωστών ήταν ιδιαιτέρως δύσκολο καθώς η σορός της άτυχης κοπέλας διαμελίστηκε. Κατά πληροφορίες η γυναίκα περίπου 30 ετών ήταν χρήστης ναρκωτικών.

Όπως τονίζουν κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο ThessToday καθημερινά τοξικομανείς διασχίζουν τις γραμμές θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου