Monday, 6 May, 2024

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών: 2η θέση στην Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών κατέκτησε για ακόμη μια φορά την 2η θέση στη Β φάση της 15ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης

που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκος Όμιλος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΕΚΟΦΝΣ και τον Δήμο Βόλβης, 2-3 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Βόλβη.Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών με 11 αθλητές σε 7 πληρωματα κατάφερε να προκριθεί σε 5 μεγάλους τελικούς (Α) και 1 μικρο τελικο (Β) κατακτώντας 2 χρυσά, 1 Αργυρό, 1 Χάλκινο μετάλλιο. Συγκεκριμένα:

1Χ Κορασίδων 12 Αφοροζη Ραφαελα

2Χ Παίδων 12 Αφοροζης Γιάννης, Φράγκος Κωνσταντίνος

2Χ Αρχαρίων Κορασίδων Αρετακη Ελπίδα, Καλαιτζη Ευλαμπια

2Χ Κορασίδων 12: Παλάνη Κατερίνα, Τσομπανακη Κυριακή

6η θέση 1Χ Αρχαρίων Κορασίδων Παλάνη Εύα στα 26 πληρωματα.

12η θέση 2Χ Αρχαρίων Παίδων Τομιδης Αβρααμ-Χατζόπουλος Βασίλειος

Στο 1Χ Αρχαρίων Παίδων ο Καμαρακης Ιωάννης έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά τερματίζοντας 4ος στον επαναληπτικό αλλά αγωνίστηκε πολύ όμορφα σε πολύ ανταγωνιστικές κούρσες, δείχνοντας μαχητικότητα.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές του, που αποτελούν το μέλλον του Ομίλου, για την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, για τη αγωνιστικότητα τους, το ήθος τους και την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν. Επιπλέον ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές μας Τσαλικίδη Βασίλη και Μπαλλη Κατερίνα για την προετοιμασία της ομάδας Ανάπτυξης και τη σωστή καθοδήγηση, ενθάρρυνση και υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της προπονητικής χρονιάς. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς, που για ακόμη μια χρονιά υποστήριξαν ηθικά και υλικά την αγωνιστική αποστολή και αποτέλεσαν αρωγοι για ακόμη μια επιτυχία του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, καθώς και το μέλος του ΝΟΓ Καπρανη Ιωάννα , που συνόδεψε την αγωνιστική ομάδα σαν αρχηγός αποστολής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ξενοδοχείο “Κορνήλιος Ιστρον” για την αρωγή του στην αποστολή δωρίζοντας νερά, χυμούς και μπάρες για τους νεαρούς αθλητές.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου