Friday, 26 April, 2024

Θ. Βασιλακόπουλος: «Γίνεται πείραμα με την 3η δόση»!

Με απόλυτο κυνισμό ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, παραδέχθηκε πως γίνεται πείραμα με την τρίτη δόση στο Ισραήλ.
«Το Ισραήλ έχει πάρει πάρα πολλές δόσεις από την Pfizer, να πάρει πάρα πολλές δόσεις από την εταιρεία για να χρησιμοποιηθεί για να γίνουν πληθυσμιακές εργασίες. Το ότι ξεκινάει να γίνεται ο εμβολιασμός των άνω των 60 στο Ισραήλ με 3η δόση δεν σημαίνει ότι υπάρχουν τα επιστημονικά δεδομένα που απαιτούν κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι γίνεται το πείραμα εκεί για να συλλέξουμε τα επιστημονικά δεδομένα», είπε χαρακτηριστικά στο ΟΡΕΝ.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση αναφορικά με την 3η δόση και την ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο της Pfizer, η οποία δεν δείχνει να ξεπερνά τους 6 μήνες.
Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει κάποια έρευνα που να αποδεικνύει πως είναι ασφαλές η 3η δόση, κάτι που σημαίνει πως οι εταιρείες θα κάνουν τις μελέτες τους πάνω σε ανθρώπους στους οποίους είχαν υποσχεθεί οι εταιρείες «ελευθερία».
Αντιθέτως ο διακεκριμένος ιολόγος και επιδημιολόγος, Δρ. Sucharit Bhakdi, είχε κρούσε πρόσφατα τον «κώδωνα του κινδύνου» τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «εάν δεν σταματήσουμε τα πάντα τώρα οι συνέπειες θα είναι ατελείωτες».
Τότε είχε εξηγήσει πως μετά τον εμβολιασμό με την 2η δόση έχουμε πάρα πολλά αντισώματα, τα οποία ουσιαστικά βγαίνουν στο αίμα μας και κάνουν μαζί επίθεση στον ιό. Δηλαδή όπως αναφέρει και τα lymphocytes, αλλά και τα leukocytes πηγαίνουν μαζί για να εξουδετερώσουν τον ιό. Όπως τόνισε, κάτι τέτοιο δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ ξανά και δημιουργείται από τον εμβολιασμό. Ο Δρ. Bhakdi είχε προσθέσει πως «κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί».
Συμπληρώνοντας πως «δεν θέλω να μάθω τις συνέπειες, γιατί είναι τόσο τρομακτικές» ενώ πρόσθεσε πως δεν πρέπει να κάνουμε παραπάνω από μια δόση.
pronews.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου