Friday, 26 April, 2024

Ιστοσελίδα παιδικής πορνογραφίας έρχεται στο «φως» μετά το σκάνδαλο στο Τelegram

Το σκάνδαλο του Τelegram οδήγησε στην αποκάλυψη μιας ιστοσελίδας διακίνησης παιδικής πορνογραφίας με θύματα παιδιά

έως 14 ετών από την Ελλάδα -και όχι μόνο-, αποκαλύπτει στο Politic.gr η διευθύντρια του CSI Institute και ιδρύτρια του Trauma Help Κέλλυ Ιωάννου. Χιλιάδες παιδιά μέχρι και αυτή τη στιγμή συνεχίζουν να υποβάλλονται σε έναν εφιάλτη κατ’επανάληψη, με το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να βρίσκονται στα χνάρια ενός ακόμη πιο ειδεχθούς κυκλώματος.

«Διαρροές υλικού από ηλικίες 0-14»- Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει ο οποιοσδήποτε κάνει κλικ στο link, το οποίο διακινείται μέσω των social media διεστραμμένων ενηλίκων. Εκεί, με ένα απλό username και έναν κωδικό πρόσβασης, ο επισκέπτης μεταφέρεται σε μια σελίδα με αμέτρητα παράθυρα με βίντεο και φωτογραφίες παιδιών, που ζουν το χειρότερο εφιάλτη τους για τα μάτια αρρωστημένων ανθρώπων.

Σύμφωνα με την κα Ιωάννου, «αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μπορεί να μπει ο καθένας σε αυτό το site, από έναν απλό browser και να οδηγηθεί στη σελίδα που με ένα από registration αποκτά πρόσβαση σε αμέτρητο υλικό παιδικής πορνογραφίας, με χιλιάδες γυμνές φωτογραφίες και βίντεο από ανήλικα παιδιά στην Ελλάδα αλλά και όχι μόνο»… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου