Sunday, 28 April, 2024

Καβάλα, Θάνατος 68χρονης: Αποκλείεται η ανθρώπινη παρέμβαση

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που προκύπτουν για τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα

καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ThessToday.gr προκύπτει ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι δεν πρόκειται για ανθρώπινη παρέμβαση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όλα οδηγούν στο σενάριο ο θάνατος της 68χρονης να επήλθε από χτυπήματα του κριαριού, με το ThessToday.gr να παρουσιάζει όλα όσα προηγήθηκαν μέχρι τη στιγμή που ο ανιψιός της, την εντόπισε νεκρή κοντά στο ποιμνιοστάσιό της, στο Ποδοχώρι.

Έτσι λοιπόν από τα νεότερα ευρήματα προκύπτει επιβεβαιωμένα ότι την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι η 68χρονη έφυγε μόνη της από το σπίτι με τις κινήσεις της να καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας. Μια ώρα αργότερα (στις 4 το μεσημέρι) ο προμηθευτής της ανέβηκε με το αμάξι στο ποιμνιοστάσιό της ώστε να της δώσει την τροφή για τα αμνοερίφιά της, με τις κινήσεις του επίσης να καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας και μάλιστα, έχει αποκλειστεί από το κάδρο «υπόπτων» που συνδέονται με το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς αμέσως μετά επέστρεψε πίσω. Φτάνουμε στο διάστημα 5-6 το απόγευμα -οπότε προσδιορίζεται η ώρα θανάτου- με την 68χρονη να πέφτει νεκρή… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου