Friday, 26 April, 2024

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Έγινε το Μνημόσυνο στους Βουλιαράτες – Αύριο στην Αθήνα

Τελέστηκε σήμερα Σαββάτο, 24 Οκτωβρίου 2020 στους Βουλιαράτες το διετές μνημόσυνο στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Σε κλίμα αυστηρών απαγορεύσεων, λόγω της πανδημίας, με την αλβανική αντιτρομοκρατική να έχει περικυκλώσει τα ελληνικά χωριά της Δερόπολης και τα drones της αστυνομίας να πετάνε πάνω απ’ το σπίτι της οικογένειας και τον τόπο εκτέλεσης, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο από τα δύο χρόνια της εν ψυχρώ δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας, η όποια ακόμη περιμένει το πόρισμα και δεν βρίσκει ηρεμία από τις συνεχείς ενοχλήσεις και προκλήσεις του αλβανικού κράτους.

Αλβανοί κατέστρεψαν αφίσες για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στη Δράμα.

Μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25/10/2020 και στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Καλαμώνα Δράμας από το μέτωπο Αλληλεγγύης Βορειοηπειρωτών.
Ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών και η Κίνηση για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου σας προσκαλούν στο Μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 11π.μ.
Δύο χρόνια πέρασαν και ακόμα να αποκαλυφθούν οι συνθήκες και τα γεγονότα που οδήγησαν στην εν ψυχρώ δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική Αστυνομία.
Όμως εμείς αρνούμαστε να ξεχάσουμε τη θυσία του Βορειοηπειρώτη Εθνομάρτυρα, ο οποίος έπεσε για να μάθουν όλοι ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι γη ελληνική.
Τιμούμε την μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα-Διεκδικούμε τα δίκαια του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού!

Και στη Λευκωσία μνημόσυνο 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου