Monday, 13 May, 2024

Κως: Νεκρή βρέθηκε η 27χρονη Αναστάζια. Την σκότωσαν οι Πακιστανοί;

Τραγικός φαίνεται πως είναι ο επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό της Αναστάζια στην Κω καθώς το απόγευμα της Κυριακής (18/6)

εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στην περιοχή Αλυκές όπου οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για την 27χρονη κοπέλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες, εντόπισε τη σορό κάτω από ένα δέντρο μέσα σε σακούλα η οποία ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, σε περιοχή περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται από την αστυνομία.
Κάτω από αυτό το δέντρο βρέθηκε η σορός μέσα σε σακούλα σκεπασμένη με κλαδιά
Αναμένεται η ταυτοποίηση από τον σύντροφο της κοπέλας από την Πολωνία.
Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 27χρονης είχαν χαθεί από το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (12/6).

Δεύτερο άτομο στο «κάδρο» των ερευνών

Πέραν του Μπαγκλαντεσιανού, οι Αρχές ερευνούν και τον Πακιστανό συγκάτοικό του. Υλικό από κάμερες ασφαλείας από διπλανές κατοικίες δείχνουν τον Μπαγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του. Ωστόσο, ο συγκάτοικός του υποστήριξε στις Αρχές ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, με την αστυνομία να πιστεύει ότι λέει ψέματα.

Σημαντικά είναι και τα στοιχεία που προέρχονται από την ανάλυση γενετικού υλικού, καθώς DNA της Αναστάζια βρέθηκε στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού.
Το χρονικό της υπόθεσης
Η 27χρονη εθεάθη για τελευταία φορά σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.
Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο σύντροφός της την Τρίτη (13/6).
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου άνδρα από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής.

Κως: Χωρίς την κάρτα SIM βρέθηκε το κινητό της 27χρονης κοντά στο σπίτι του 32χρονου – Ενδείξεις για δολοφονία

Το κινητό βρέθηκε από έναν υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι, σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές. Όπως όλα δείχνουν ο δράστης (ή οι δράστες) που εμπλέκονται στην εξαφάνιση και πιθανή δολοφονία της κοπέλας, εκτίμησε πως βγάζοντας την κάρτα, θα εξαφάνιζε και τα ίχνη.

Σύμφωνα όμως με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, τα στίγματα του κινητού της αγνοούμενης έχουν καταγραφεί από τον δορυφόρο και ως εκ τούτου θα γίνει ανάσυρσή τους στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, ώστε οι αστυνομικοί να καταγράψουν επ’ ακριβώς τα σημεία που βρέθηκε η 27χρονη, πριν εξαφανιστεί. Ακριβώς το ίδιο αναμένεται να γίνει και με το κινητό του 32χρονου που κρατείται στο αστυνομικού τμήμα της Κω, καθώς και με το κινητό του συγκάτοικου του, Πακιστανικής υπηκοότητας.

Στελέχη της ασφάλειας έχουν διαπιστώσει πως ο 32χρονος που κρατείται ως ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης της Αναστάζια, έχει πέσει σε αντιφάσεις. Είναι ενδεικτικό πως αναφέρει πως άφησε την κοπέλα σε συγκεκριμένο σημείο στο Μαρμάρι το βράδυ της 12ης Ιουνίου, κοντά στα μεσάνυχτα, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή.

Αντιθέτως, ο άνδρας εμφανίζεται στην περιοχή, πολύ νωρίτερα κοντά στο σπίτι του, να κινείται μόνος του. Άξιο αναφοράς αποτελεί και το γεγονός πως ο 32χρονος, είχε βγάλει αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία για την Τετάρτη 14 Ιουνίου, χωρίς να ενημερώσει ούτε τον συγκάτοικο του. Ο 32χρονος έχει αμυχές στα χέρια που δεν αποκλείεται να είναι σημάδια πάλης, ωστόσο εκείνος ισχυρίζεται πως είναι από χόρτα κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών.

Η 27χρονη εντοπίζεται στις 19:30 στην ταβέρνα και στις 22:00 στο μίνι μάρκετ όπου συναντηθηκε με την παρέα των αλλοδαπών. Τον 32χρονο τον ήξερε καθώς στο παρελθόν την είχε προμηθεύσει με κάνναβη. Αυτή τη φορά ενδέχεται να την προσέλκυσε σπίτι του για να την προμηθεύσει ξανά, εκμεταλλευόμενος ωστόσο το γεγονός ότι ήταν μεθυσμένη να την βίασε. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ότι συνέβη ανάμεσα στον ύποπτο και την 27χρονη να έχει γίνει σε άλλο χώρο. Όσα αναφέρει ο 32χρονος δεν ταιριάζουν με τα σημεία που κινήθηκε και τους χρόνους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου