Friday, 26 April, 2024

Λάζαρος Λασκαρίδης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Αντιδήμαρχος Καλλιθέας, μετά την πτώση

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής αφού υποβλήθηκε

σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας, δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά έπειτα από πτώση από μπαλκόνι το κάγκελο του οποίου υποχώρησε ενώ είχε γείρει σε αυτό, χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.

Ο αντιδήμαρχος βρισκόταν σε εκδήλωση του δήμου Καλλιθέας στην Δημοτική Βιβλιοθήκη όταν περίπου στις 18:30 βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αντιδήμαρχος στηρίχτηκε στο κάγκελο κι αυτό υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3μ. Έχασε τις αισθήσεις του τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά για την μεταφορά του φορείου από το σημείο προς το ασθενοφόρο, χρειάσθηκε να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να το βγάλουν καθώς το σημείο της πτώσης είναι δυσπρόσιτο. Διακομίσθηκε στα επείγοντα του Γ.Ν.Α Γεννηματάς στις 18:24 ως πολυτραυματίας σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγραματα πλευρών. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κλινική κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου