Friday, 26 April, 2024

Με σοβαρά κατάγματα η γυναίκα που χτυπήθηκε από το ΙΧ της Σπυροπούλου

Η γυναίκα περιμένει τα αποτελέσματα της αξονικής, για να χειρουργηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα πάρει εξιτήριο.

Με σοβαρά κατάγματα και χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο νοσηλεύεται η 64χρονη, η οποία χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, σε δρόμο της Βούλας. Η γνωστή παρουσιάστρια την επισκέφθηκε και χθες και σήμερα στο νοσοκομείο.

Ο σύζυγος της τραυματία μίλησε στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, για την κατάσταση της 64χρονης. Όπως είπε, νοσηλεύεται με κατάγματα στο ισχίο και στην ωμοπλάτη. Δεν μπορεί να περπατήσει, να αυτοεξυπηρετηθεί και να σηκώσει το ένα χέρι. Επιπλέον, έχει χτυπήματα στο κεφάλι και στο πηγούνι. Η γυναίκα περιμένει τα αποτελέσματα της αξονικής, για να χειρουργηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα πάρει εξιτήριο.

Αναφερόμενος στις συνθήκες του τροχαίου, ο σύζυγος της 64χρονης είπε ότι “είναι λάθος” ο ισχυρισμός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ότι η γυναίκα πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο. “Ήταν κοντά στη διάβαση πεζών. Μου είπε ότι κοίταξε δεξιά και αριστερά…”.

“Της έκαναν αξονική, θα χειρουργηθεί στην ωμοπλάτη. Δεν κουνάει ούτε το χέρι της, ούτε τίποτα. Ήρθε στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα και χθες και σήμερα. Μια απροσεξία ήταν, η Αστυνομία έχει το πόρισμα”, συμπλήρωσε ο σύζυγος της τραυματία.

Όσο για το αν η σύζυγός του ήταν αυτή που πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο, το αρνείται: “Όχι δεν ισχύει αυτό. Τη χτύπησε στη μέση του δρόμου, όχι στην άκρη. Μάλιστα, ήταν σε διάβαση πεζών. Είναι δυνατόν τέτοιες ταχύτητες έξω από το νοσοκομείο”;

“Τι να την κυνηγήσω την Κωνσταντίνα; Μήπως το ήθελε”; είπε στο τέλος.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σημείωσε ότι δεν γνώριζε τα δημοσιεύματα και δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τα όσα γράφονται, καθώς βρισκόταν μαζί με τον τεσσάρων μηνών γιο της. Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου παρενέβη ο δικηγόρος της γνωστής παρουσιάστριας, ο οποίος τόνισε ότι το αυτοκίνητο κινούταν με ταχύτητα σχεδόν μηδενική.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου