Sunday, 28 April, 2024

Νέα Ιωνία: Ένοπλη ληστεία σε οικογένεια. Πήραν 7.000 ευρώ

Όμηροι για δυόμιση ώρες έμεινε στα χέρια ληστών μια τριμελής οικογένεια στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, με τους ληστές

να αρπάζουν τελικά χρήματα και κοσμήματα και να εξαφανίζονται.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του cnn.gr, οι ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας φορώντας κουκούλες και κρατώντας στα χέρια τους όπλα. Κατά τα λεγόμενα του 75χρονου στους αστυνομικούς, οι ληστές απείλησαν εκτός από τον ίδιο, τη σύζυγο του και την 20χρονη κόρη τους, λέγοντάς τους ότι θα τους σκοτώσουν αν δεν τους δώσουν όσα χρήματα είχαν.

Ο 75χρονος τους έδωσε αρχικά κοσμήματα και περίπου 7.000 ευρώ. Αμέσως μετά, κρατώντας τους ομήρους, οδήγησαν τον άντρα στον πρώτο όροφο όπου βρίσκεται η εταιρεία του, εμπορίας ανταλλακτικών και αφού πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό εξαφανίστηκαν. Ο εφιάλτης για την οικογένεια κράτησε πάνω από δύο ώρες με τους ληστές να βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους.

Αφού έφυγαν οι ληστές, τα θύματα ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ξεκίνησαν τις αναζητήσεις, όμως οι αδίστακτοι ληστές είχαν εξαφανιστεί. Ταραγμένοι και σοκαρισμένοι-το ζευγάρι και η κόρη τους-περιέγραψαν όλα όσα έγιναν και αυτή την ώρα αστυνομικοί βρίσκονται στο διαμέρισμα για να ερευνήσουν την υπόθεση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου