Tuesday, 14 May, 2024

Νεκρός 55χρονος σε εργατικό δυστύχημα. Τον καταπλάκωσε μετασχηματιστής

Ένας εργάτης 55 ετών προστέθηκε στην ατελείωτη, ζοφερή λίστα των νεκρών την ώρα της δουλειάς, καθώς έχασε τη ζωή του σε επιχειρήσει στον Ωρωπό της Πρέβεζας, το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο εργάτης προσπαθούσε να τοποθετήσει μετασχηματιστή, αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, κατά τη διάρκεια των εργασιών ο μετασχηματιστής τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του atpreveza.gr, αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άτυχο άνδρα από το σημείο του δυστυχήματος, ενώ άνδρες της Α.Δ. Πρέβεζας έφτασαν στο σημείο και προσήγαγαν για καταθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα τον νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης και τον υπεύθυνο ασφαλείας.

Σημειώνεται πως τα αίτια του δυστυχήματος, διερευνά το ΑΤ Πρέβεζας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το εργατικό δυστύχημα στην Πρέβεζα

«Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας για τη διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες έλαβε χώρα εργατικό ατύχημα σήμερα το πρωί σε περιοχή της Πρέβεζας, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 55χρονου ημεδαπού.

Το θύμα προσπαθούσε να τοποθετήσει μετασχηματιστή σε επιχείρηση, αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, κατά τη διάρκεια των εργασιών ο μετασχηματιστής τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου