Friday, 26 April, 2024

Ουάρντα: Η καταγγελία και ο αρραβώνας!

Μία 22χρονη Αιγύπτια ελληνικής καταγωγής, που διαμένει στο Ντουμπάι, κατηγορεί τον Αμρ Ουάρντα για σεξουαλική παρενόχληση

Ανάρτησε στο διαδίκτυο μερικά από τα μηνύματα που φέρεται να της έστειλε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, καθώς και ηχητικά στα οποία ακούγεται ότι είναι η φωνή του.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, όταν δεν ανταποκρίθηκε στον Ουάρντα αυτός την έβρισε και την απειλούσε ότι θα στείλει μηνύματα στους γονείς της. Σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα «albawabhnews» αποκαλύπτει λεπτομέρειες και επισημαίνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Ο Ουάρντα, πάντως, ισχυρίζεται ότι έχει κλείσει τους λογαριασμούς του στα social media και πώς πριν είχαν χακαριστεί… Στις τάξεις του ΠΑΟΚ, εξάλλου, βλέπουν πολύ διαφορετικό τον Αιγύπτιο, ο οποίος δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το παρελθόν.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχω κλείσει τους λογαριασμούς μου στα social, πριν 45 μέρες έχει χακαριστεί ο λογαριασμός μου στο Instagram».
Ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τη Βολιώτισσα
Σε ΜΜΕ της Αιγύπτου φιλοξενούνται δηλώσεις του Αμρ Ουάρντα, ο οποίος γνωστοποιεί ότι αρραβωνιάστηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του.
Μάλιστα, το έμαθαν και στις τάξεις του ΠΑΟΚ και, όπως τονίζει, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του.

metrosport.gr

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου