Friday, 26 April, 2024

Ποια είναι τα θύματα του δυστυχήματος με το απορριμματοφόρο

Ένας άνδρας 49 ετών πατέρας δύο παιδιών και ένας 48χρονος βρήκαν τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Δευτέρας στην Τήνο, όταν απορριμματοφόρο του Δήμου έπεσε σε γκρεμό 120 μέτρων.
Στο απορριμματοφόρο επενέβαινε και ένας 24χρονος, ο οποίος σώθηκε από θαύμα, καθώς κατάφερε τελευταία στιγμή να πηδήξει από το όχημα.
Όσο για τους άτυχους άνδρες, πρόκειται για τον Γιάννη Κορίνθιο, 49 ετών, πατέρας δύο παιδιών και τον Δημήτρη Ταράση, 48 ετών.


Και οι δύο εργάζονταν ως υπάλληλοι του Δήμου στην Τήνο και βρήκαν ακαριαίο θάνατο μετά την πτώση του απορριμματοφόρου στον γκρεμό. Από την άλλη, ο 24χρονος σώθηκε και ήταν αυτός που κάλεσε σε βοήθεια.
Μιλώντας στον ALPHA, ο δήμαρχος του νησιού κ. Γιάννης Σιώτος ανέφερε: «Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από την απώλεια των δύο νέων ανθρώπων. Δύο Τηνιακών, δύο πολύ καλών υπαλλήλων, όλα τα άλλα πραγματικά τα ερευνούμε».
Να σημειωθεί πως μετά το μοιραίο ατύχημα, στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική και άρχισε αμέσως η επιχείρηση ανάσυρσης των τριών επιβατών, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε για τους δύο άνδρες ήταν ήδη αργά.


Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και αργότερα στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια. Ο ίδιος είπε στους πυροσβέστες ότι δεν κατάλαβε πως συνέβη το δυστύχημα.
Όπως σημειώνει το cyclades24.gr, οι κάτοικοι του νησιού αναφέρουν ότι το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το δυστύχημα είναι στενό και επικίνδυνο. Οι συνθήκες που οδήγησαν ωστόσο το απορριμματοφόρο στη χαράδρα παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου