Tuesday, 19 March, 2024

Πόρισμα – σοκ: Εθαψαν ζωντανή τη 49χρονη στην Περαία

Η πολύκροτη υπόθεση που πριν από περίπου ένα χρόνο είχε γίνει πρωτοσέλιδο μέχρι και στα διεθνή Μέσα, επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο λόγος για τη 49χρονη καρκινοπαθή που θεωρούνταν ότι θάφτηκε ζωντανή στην Άνω Περαία. Τα νέα πορίσματα των ιατροδικαστών, αποκαλύπτουν ότι η 49χρονη καρκινοπαθής πράγματι θάφτηκε ζωντανή το Σεπτέμβριο του 2014 στο νεκροταφείο της Άνω Περαίας και ότι είχαν ακουστεί οι κραυγές αγωνίας της μέσα από τον τάφο!

Στην αποκάλυψη-σοκ καταλήγουν οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό της άτυχης μητέρας δύο παιδιών Καλλιόπης Ζαφειρίου, η οποία φέρεται ότι υπέκυψε στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. Ωστόσο, ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Σαμουήλ Ντούγκου Ντζάου αποδίδει το θάνατο της 49χρονης σε καρδιακή ανακοπή που υπέστη όταν ήδη βρισκόταν μέσα στον τάφο!

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στην αποκαλυπτική γνωμοδότηση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο θάνατος της Κ. Ζαφειρίου επήλθε κατά τον εν ζωή ενταφιασμό της περί τις 20.00, πιθανότατα συνέπεια καρδιακής ανακοπής».

Η οικογένεια της άτυχης 49χρονης από το θάνατό της ισχυριζόταν πως αυτός προέκυψε από ασφυξία, μέσα στον τάφο, αφού η ίδια είχε θαφτεί ζωντανή. Σύμφωνα με όσα ισχυριζόταν η οικογένεια, πριν από ένα χρόνο, αφού αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο, λίγη ώρα αργότερα κάτοικοι της περιοχής, αλλά και δύο νεαροί, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης. Κάποιοι είπαν ότι άκουσαν μία φωνή που έλεγε: «Βοήθεια, σώστε με!». Την ίδια ώρα κι ο νεκροθάφτης ισχυρίστηκε ότι άκουσε χτυπήματα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η γυναίκα ίσως είχε νεκροφάνεια, ίσως έπεσε σε κώμα και έγινε λάθος διάγνωση με αποτέλεσμα την τραγική της κατάληξη. Το συγκλονιστικό είναι ότι όπως καταγγέλλεται, όταν ξέθαψαν τη 49χρονη είδαν ότι τα χέρια της βρίσκονταν σε διαφορετική θέση από εκείνη της ταφής, ενώ τα μάτια της ήταν ανοιχτά.

Το ΕΚΑΒ διέψευδε τα πάντα: »Ήταν ήδη νεκρή»!

Εντελώς αντίθετη άποψη είχαν οι γιατροί του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τη Χρυσή Ματσικούδη γιατρό του ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σημείο και εξέτασε τη σορό της γυναίκας, η 49χρονη είχε νεκρική ακαμψία. Είχε πεθάνει πολλές ώρες πριν και θεωρούσε αδύνατο να υπήρξε νεκροφάνεια.

“Δεν το πιστεύω” είχε πει η γιατρός λέγοντας μάλιστα ότι και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο 10 λεπτά μετά την καταγγελία διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε νεκρική ακαμψία.

Κάναμε και καρδιογράφημα και τις υπόλοιπες εξετάσεις, είπε η γιατρός του ΕΚΑΒ, δεν υπήρχε άλλη ένδειξη “δεν μπορεί άνθρωπος με νεκρική ακαμψία να φώναζε και να χτυπούσε το φέρετρο” είπε χαρακτηριστικά.

www.tragiko.net

Πόρισμα – σοκ: Εθαψαν ζωντανή τη 49χρονη στην Περαία

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου