Friday, 26 April, 2024

Ρομά ξυλοκόπησαν, λήστεψαν και έσπασαν όχημα υπαλλήλων του υπ. Περιβάλλοντος!

Ρομά έδειραν και λήστεψαν υπαλλήλους του υπουργείου Περιβάλλοντος που ακολούθησαν το gps και βρέθηκαν… κατά λάθος στον καταυλισμό τους στη Θήβα!

Οι δύο υπάλληλοι ξυλοκοπήθηκαν μέρα μεσημέρι από την ομάδα των 15 Ρομά (ανάμεσα τους υπήρχαν και ανήλικοι), οι οποίοι τους λήστεψαν και στη συνέχεια έκαναν γυαλιά-καρφιά το υπηρεσιακό όχημα.
Η περιπέτεια των δύο υπαλλήλων του Τμήματος Μεταλλείων Νοτίου Ελλάδος του Υπουργείου Περιβάλλοντος, σημειώθηκε το μεσημέρι της 1ης Ιουνίου.
Ήταν λίγο μετά τις 12:30 όταν οι δυο άνδρες ηλικίας 46 και 49 ετών, που επέβαιναν σε ένα υπηρεσιακό γκρι Toyota Prius και κατευθύνονταν στη Θήβα, ακολουθούν το gps για να φθάσουν στον προορισμό τους.
Ο πλοηγός, τους βγάζει σε μια παράκαμψη που τους οδήγησε μέσα στον καταυλισμό των Ρομά.
Πριν προλάβουν να αντιδράσουν και να φύγουν, μια ομάδα 15 τσιγγάνων, ανάμεσα τους και ανήλικοι, κυκλώνουν το υπηρεσιακό όχημα και αναγκάζουν τους επιβάτες να κατέβουν.
Εκεί αφού τους ξυλοκοπούν στη συνέχεια αρπάζουν απο τον έναν το κινητό του, από τον δευτερο δυο κινητά ενώ πριν εξαφανιστούν, φρόντισαν να σπάσουν το αυτοκίνητο. Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Θήβας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου